τα νέα των δήμων - ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ
Ποδηλατικός Γύρος Κυριακή 7 Μαΐου 2017
ΒΡΗΛΗΣΣΙΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τρίτη, 02 Μαίου 2017 09:58
Ο Πολιτιστικός & Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Βριλησσίων διοργανώνει Ποδηλατικό Γύρο, την Κυριακή 7 Μαΐου 2017 και ώρα 10:00, με αφετηρία και τερματισμό το Πάρκο ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ (πρώην ΤΥΠΕΤ), Μπακογιάννη & Πλαταιών.
Περισσότερα...
 
Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση Attika Gala Best Runners Δρόμος Υγείας στον Δήμο Βριλησσίων
ΒΡΗΛΗΣΣΙΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2016 11:38

 

Περισσότερα...Με επιτυχία στέφθηκε η εκδήλωση Attika Gala Best Runners Δρόμος Υγείας σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Βριλησσίων, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016.
Σκοπός του αγώνα ήταν η συγκέντρωση ειδών καθαρισμού και ατομικής υγιεινής καθώς και τυποποιημένα τρόφιμα για την στήριξη του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου μας.
Οι απονομές των μεταλλίων έγιναν στους αθλητές και τα παιδιά που συμμετείχαν από τον Δήμαρχο Βριλησσίων Ξ.Μανιατογιάννη, την Αντιδήμαρχο Παιδείας Σ.Χαντζάρα , τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Γ.Χονδροματίδη, την Πρόεδρο του ΠΑΟΔΗΒ Ι.Κυρίτση και την Πρόεδρο του ΟΚΠΑ Β.Αρσένη.
Ο Δήμαρχος Βριλησσίων τόνισε πως: ‘Ο Δήμος Βριλησσίων δηλώνει πάντα παρών, μέσω του Αθλητισμού, σε δράσεις που στόχο έχουν να ενισχύσουν με κάθε τρόπο τους συμπολίτες μας που δοκιμάζονται από την κρίση’.
.

 

 
Ημερίδα Στίβου στο Δημοτικό Γήπεδο Ποδοσφαίρου Βριλησσίων
ΒΡΗΛΗΣΣΙΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Παρασκευή, 15 Απριλίου 2016 10:43
Την Κυριακή 17 Απριλίου 2016, ώρα 9.00π.μ., θα διεξαχθεί Ημερίδα Στίβου στο Δημοτικό Γήπεδο Ποδοσφαίρου (Ολυμπιονικών & Σπύρου Λούη).
Περισσότερα...