τελευταίο θέμα στο webtv Αλίμου

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Τα νέα προγράμματα του Θουκυδίδειου Οργανισμού
ΑΛΙΜΟΣ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Σάββατο, 07 Σεπτεμβρίου 2013 13:51
__9Ο Θουκυδίδειος Οργανισμός Πολιτισμού και Αθλητισμού Αλίμου διοργανώνει και φέτος ποικιλόμορφες δράσεις καλύπτοντας κάθε ανάγκη των συνδημοτών μας και φυσικά όλες τις ηλικιακές ομάδες.
Σε αυτό το πλαίσιο σας καλούμε την εβδομάδα 9 έως 13 Σεπτεμβρίου να έρθετε να γνωρίσετε ΔΩΡΕΑΝ τις δραστηριότητές μας.
Με γνώμονα τον κοινωνικό ρόλο του Οργανισμού μειώσαμε μεσοσταθμικά τη μηνιαία συμμετοχή, ενώ παράλληλα αυξήσαμε τις ώρες άθλησης ή απασχόλησης, εισάγοντας στα προγράμματα μας επιπλέον επιλογές. Επιπρόσθετα έχουν δημιουργηθεί πακέτα προσφορών, καθώς και ειδικές εκπτώσεις για τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες. Έτσι οι μικροί μας φίλοι μπορούν να συνδυάσουν τον πολιτισμό με τον αθλητισμό και οι ενήλικες να επιλέξουν αυτό που τους ταιριάζει, τόσο στις… «δυνάμεις» όσο και στις επιθυμίες.
Οι εγγραφές θα γίνονται στα γραφεία του Θουκυδίδειου Οργανισμού, στη Λεωφόρο Ιωνίας 24 (2ος όροφος), από Δευτέρα έως Παρασκευή (09:00 έως 19:00), αλλά και από την επίσημη ιστοσελίδα του Οργανισμού www.thopaa.gr αποστέλλοντας ηλεκτρονικά την αίτηση στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στα τηλέφωνα 210 - 99 42 500 & 210 - 98 52 251.

 
...προηγούμενη