τελευταίο θέμα στο webtv Λυκόβρυσης - Πεύκης

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ανθρώπινη Μορφή» και «Περιβάλλον» έκλεισαν με μεγάλη επιτυχία των κύκλο των εκθέσεων
ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ - ΠΕΥΚΗ - ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ
Τρίτη, 26 Ιουλίου 2011 23:18

Ekthesi_1Με την έκθεση ζωγραφικής του τμήματος ενηλίκων του εργαστηρίου ζωγραφικής  ολοκληρώθηκε ο κύκλος των εκθέσεων του Ν.Π.Δ.Δ. “ΠΕΑΠ” για τη φετινή χρονιά.

Τα εγκαίνια της έκθεσης, που φιλοξενήθηκε στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων «Μανόλης Αναγνωστάκης», πραγματοποιήθηκαν παρουσία του Δημάρχου Δημήτρη Φωκιανού και της πρόεδρου του Νομικού Προσώπου Βασιλικής Νικολαροπούλου.

Τους ερασιτέχνες καλλιτέχνες και τη δασκάλα τους Αργυρώ Παφίλη τίμησαν με την παρουσία τους και πολλοί φίλοι της ζωγραφικής, που επισκέφτηκαν την έκθεση και  θαύμασαν τα έργα, που το θέμα τους φέτος ήταν «Ανθρώπινη μορφή» και «Περιβάλλον».

Ο κ. Φωκιανός χαιρέτησε την εκδήλωση, φανερά ικανοποιημένος από τα εκθέματα και ευχαρίστησε την κ. Παφίλη λέγοντας ότι έχει καταφέρει να μεταγγίσει το πάθος της για τη ζωγραφική και το χρώμα, στους σπουδαστές της.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης το μέλος του εργαστηρίου Σοφία Βίδου προσφέρθηκε ευγενικά και ανέγνωσε αποσπάσματα από τα ποιήματά του Δημήτρη Δεσποτάκη, ο οποίος τίμησε με την παρουσία του τα εγκαίνια.

Η  βραδιά έκλεισε με μεζέδες που είχαν φτιάξει οι σπουδαστές και άφθονο κρασί.

Η Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. “ΠΕΑΠ” Βασιλική Νικολαροπούλου δήλωσε:

«Ο Δήμος μας δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στα ταλέντα δημοτών και κατοίκων, ενηλίκων ή παιδιών. Μετά τη έκθεση της αγιογραφίας και την έκθεση ζωγραφικής των παιδιών, σήμερα με τους ενήλικες ολοκληρώθηκε μια σημαντική προσπάθεια και μια θαυμάσια παρουσία.  Παρά την αρνητική χρονική συγκυρία θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε τις προσπάθειες όλων όσοι ενδιαφέρονται όχι μόνο να έρθουν σε επαφή με τον πολιτισμό και τον αθλητισμό αλλά και να καλλιεργήσουν τα ταλέντα και τα ενδιαφέροντά τους»

 
...προηγούμενη