τελευταίο θέμα στο webtv Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Οι σύμβουλοι που έσπασαν το φράγμα των 1.000 ψήφων σε Βάρη, Βούλα και Βουλιαγμένη
ΒΑΡΗ - ΒΟΥΛΑ - ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ - ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ
Δευτέρα, 27 Μαίου 2019 20:11
Πρώτη των πρώτων φαίνεται να έχει αναδειχθεί – με περίπου 1.495 σταυρούς – η Μαρία Μπραϊμνιώτη από τη Δημοτική Ενότητα Βάρης.
Πρόκειται για μια επίδοση ρεκόρ για την ιστορία του Δήμου και βέβαια αποκτά μεγαλύτερη αξία, δεδομένου ότι είναι γυναίκα και εργαζόμενη, μια δημογραφική και κοινωνική κατηγορία που δυστυχώς υποεκπροσωπείται στα δημοτικά πράγματα και γενικότερα στην αυτοδιοίκηση και την πολιτική.
Ακολουθεί ο Παναγιώτης Σωτηρόπουλος, πρώτος στη Βούλα με περίπου 1.456 σταυρούς, ο Δημοσθένης Βαμβασάκης (Βούλα) συγκέντρωσε περίπου 1.410 σταυρούς, ο Νίκος Βάσης (Βάρη) περίπου 1.333 σταυρούς, η Νανά Καραγιάν (Βούλα) πήρε περίπου 1.280 σταυρούς, ο Βασίλης Παπαμιχαήλ (Βάρη) ψηφίστηκε από περίπου 1.250 δημότες, ο Λευτέρης Αργυρουδάκης (Βάρη) μέτρησε 1.178 σταυρούς και η Μαίρη Φουρναράκη πήρε την πρωτιά της Βουλιαγμένης με 1.163 σταυρούς.
Ακόμη τους 1.000 σταυρούς πέρασαν: Ο Μιχάλης Ανδριόπουλος (Βούλα), ο Παντελής Κασιδόκωστας (Βούλα), η Βίκυ Σφήκα (Βούλα) και ο Νίκος Ψαλλίδας (Βούλα), η Μαίρη Κανέλλου (Βάρη) και ο Κυριάκος Κικίλιας (Βάρη).
source:3vita.gr
 
...προηγούμενη