Εφαρμογή Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας στο Δήμο Κρωπίας: Σε διαβούλευση προσεχώς
ΚΟΡΩΠΙ - ΔΕΛΤΙΑ - ΤΥΠΟΥ
Τετάρτη, 03 Απριλίου 2019 11:14
MeletiViosimisAstikisKinitikotitasΟ Δήμος Κρωπίας προσθέτει στις υπάρχουσες εφαρμοστικές μελέτες που αφορούν το κυκλοφοριακό, και άλλες που συμπληρωματικά καλύπτουν ένα μεγαλύτερο αριθμό δεδομένων
όλης της πόλης και των οικισμών της, όπως το Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας. Αυτό το σχέδιο έχει ως σκοπό τη γρήγορη αλλά με βάση τις αρχές της επιστήμης και της τεχνικής υλοποίηση της κατασκευής κοινόχρηστων έργων αστικής υποδομής που τόσο έχει ανάγκη ο Δήμος Κρωπίας για να γίνει μία σύγχρονη ευρωπαϊκή πόλη.
Το Σ.Β.Α.Κ. δίνει έμφαση στον πολίτη και στην προώθηση αλλαγών στη συμπεριφορά μετακίνησης. Προκρίνει στρατηγικές για την υποστήριξη των δημόσιων συγκοινωνιών, της πεζής μετακίνησης και του ποδηλάτου. Το σχέδιο περιλαμβάνει δημόσια ηλεκτρονική διαβούλευση και απευθείας κατάθεση προτάσεων στην Τεχνική Υπηρεσία Δήμου Κρωπίας, στο Δημαρχείο, 1ος όροφος και στο 2132000704 και 2132000706 καθώς και με email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. . Η ημερομηνία έναρξης της διαβούλευσης θα ανακοινωθεί στην παρούσα ιστοσελίδα. Συμπληρώστε εδώ το ερωτηματολόγιο “Μετακινούμαι στο Δήμο μου”.


 
...προηγούμενη