τελευταίο θέμα στο webtv Ηλιούπολης

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Δεν μένει εγκαταλελειμμένο το κτήριο του Ο.Π.Ε
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ - ΔΕΛΤΙΑ - ΤΥΠΟΥ
Παρασκευή, 21 Σεπτεμβρίου 2018 10:42
Απαντητική επιστολή στην επιστολή του Δήμου Ηλιούπολης έστειλε το Υπουργείο Οικονομικών και συγκεκριμένα η Γεν. Γραμματεία Δημόσιας
Περιουσίας σύμφωνα με την οποία το κτήριο του ΟΠΕ σύμφωνα με τον μέχρι σήμερα προγραμματισμό προβλέπεται να στεγαστούν υπηρεσίες της ανεξάρτητης αρχής Δημοσίων Εσόδων (ΔΟΥ Ηλιούπολης και Φορολογική και Τελωνειακή Ακαδημία) αφού γίνουν προηγουμένως οι απαραίτητες εργασίες επισκευών και ανακαίνισης.
Η Γ.Γ. Δημόσιας Περιουσίας επισημαίνει στην επιστολή της ότι «είναι ευνόητο ότι μετά την ολοκλήρωση των τεχνικών μελετών την έκδοση των αντίστοιχων οικοδομικών αδειών και πριν την έναρξη των εργασιών τοποθετούνται στο κτίριο οι προβλεπόμενες από το νόμο πινακίδες».
Όπως επισημαίνει στην επιστολή της και η Γ.Γ. «πρόκειται για τμήμα ακινήτου πρώην ιδιοκτησίας Ελληνικού Οργανισμού Εξωτερικού Εμπορίου που περιήλθε μετά την κατάργηση του στην ιδιωτική περιουσία του δημοσίου (Υπουργείο Οικονομικών) και κατεγράφη ως δημόσιο κτήμα στα οικεία βιβλία με ΑΒΚ 8 Αθηνών, ασκεί δε επί αυτού διαχειριστικές πράξεις αρμοδίως τόσον η υπηρεσία, όσο και η Ανώνυμη Εταιρεία με την επωνυμία Εταιρεία Ακινήτων του Δημοσίου».
Είναι σαφές λοιπόν ότι δεν είναι εγκαταλελειμμένο όπως ανακριβώς γράφτηκε το κτήριο του ΟΠΕ, ούτε ότι ο Δήμος αδιαφορεί, αλλά βρίσκονται σε εξέλιξη οι διαδικασίες για την μεταφορά εκεί της ΔΟΥ Ηλιούπολης που θα οδηγήσει σαφώς και σε μια καλύτερη και πιο άνετη εξυπηρέτηση των πολιτών.
 
...προηγούμενη