τελευταίο θέμα στο webtv Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης συμμετέχει στον 1ο ΑΤΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ
ΒΑΡΗ - ΒΟΥΛΑ - ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Δευτέρα, 14 Μαίου 2018 10:08
3d6a1c358e4d06213e0cbe466ebfd4ad_L22 αγώνες δρόμου θα διεξαχθούν την ίδια μέρα και την ίδια ώρα σε 22 Δήμους της Αττικής, την Κυριακή 20 Μαΐου 2018 στις 9.00 π.μ.
Ο κάθε αγώνας δρόμου θα περιλαμβάνει διαδρομή τρεξίματος 5χλμ και δυναμικού βάδην 5χλμ. Κάθε Δήμος έχει  σχεδιάσει τη δική του διαδρομή με ακριβές σημείο εκκίνησης και τερματισμού.
Στο Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, το σημείο εκκίνησης και τερματισμού θα είναι στο δημοτικό παρκινγκ στην παραλία Αγ. Νικολάου στο Καβούρι (απέναντι από το Ξενοδοχείο Divani Apollon Palace) και η διαδρομή τον 5 χιλιομέτρων θα γίνει κατά μήκος της παραλίας Καβουρίου. Η ώρα εκκίνησης για όλους του αγώνες είναι στις 9.00 π.μ.
Οι δηλώσεις συμμετοχής των υποψηφίων δρομέων γίνονται μέσα από την ιστοσελίδα του «Όλοι Μαζί Μπορούμε» (www.oloimaziboroume.gr) και της Viva.gr. Ο κάθε ένας από τους συμμετέχοντες θα πρέπει να καταβάλει το ελάχιστο ποσό των 5 ευρώ.
Η διαδικασία που πρέπει ν’ ακολουθηθεί μπαίνοντας μέσα από την ιστοσελίδα του «Όλοι Μαζί Μπορούμε» είναι η εξής: Επιλέγουμε το Δήμο στον οποίο θέλουμε να αγωνιστούμε, βλέπουμε τη διαδρομή και το σημείο εκκίνησης και κάνουμε κλικ στο κουμπί «ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ». Από εκεί μεταφερόμαστε στη σελίδα της VIVA όπου κάνουμε την κράτησή μας.
Το συνολικό ποσόν που θα συγκεντρωθεί από τον αγώνα κάθε Δήμου θα μετατραπεί άμεσα σε τρόφιμα και θα παραδοθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του κάθε Δήμου.
poster oloi mazi boroume
Συμμετοχή στον 1ο Αττικό Αγώνα Δρόμου έχουν δηλώσει, εκτός από το Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, οι εξής Δήμοι του νομού Αττικής:
Αθηναίων
Αλίμου
Αμαρουσίου
Βριλησσίων
Γαλατσίου
Γλυφάδας
Διονύσου
Ηλιούπολης
Ηρακλείου
Καλλιθέας
Κηφισιάς
Κρωπίας
Μεγάρων
Μοσχάτου – Ταύρου
Νίκαιας – Ρέντη
Παλαιού Φαλήρου
Παλλήνης
Ραφήνας – Πικερμίου
Σπατών -  Αρτέμιδας
Παπάγου – Χολαργού
Ύδρας
 
...προηγούμενη