τελευταίο θέμα στο webtv Ηλιούπολης

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.
Διαφήμιση
Διαφήμιση
14 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΥΓΕΙΩΝ ΠΟΛΕΩΝ ΣΤΟ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ - ΔΕΛΤΙΑ - ΤΥΠΟΥ
Δευτέρα, 30 Απριλίου 2018 11:07
synedr1Οργανώθηκε με μεγάλη επιτυχία στο Διδυμότειχο το 14° συνέδριο του ΕΔΔΥΠΠΥ.
Ο Δήμος Ηλιούπολης εκπροσωπήθηκε από τον αρμόδιο Δημοτικό σύμβουλο για το ΕΔΔΥΠΠΥ,  και σύμβουλο του Δημάρχου για ότι αφορά το ΚΕΠ Υγείας κ. Χρήστο Γιαννάκη. Ήταν ένα διήμερο με μεγάλη συμμετοχή φορέων ανά το πανελλήνιο. Ακούστηκαν απόψεις, προτάσεις, καλές πρακτικές και ό,τι άλλο προωθεί την έγκαιρη διάγνωση και διατήρηση της καλής υγείας.
Το ΚΕΠ Υγείας του Δήμου μας οργανώνει διάφορες θεματικές ενότητες υγείας, ομιλίες, κλινικές εξετάσεις στο χώρο μας, παραπομπές για απεικονιστικές, μικροβιολογικές, και αιματολογικές εξετάσεις, επανεξέτασεις μετά την διενέργεια των εξετάσεων και τακτικός επανέλεγχος με υπόδειξη του θεράποντος ιατρού.
Αξίζουν συγχαρητήρια στην Διοίκηση του Διδυμοτείχου, τον Δήμαρχο κ. Παρασκευά Πατσουρίδη, τους Αντιδημάρχους και όλους τους φορείς του Δήμου Διδυμοτείχου. Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους υπαλλήλους του ΚΕΠ Υγείας που μόχθησαν για την επιτυχία. Τελευταία δράση που προωθεί το ΕΔΔΥΠΠΥ είναι  η οργάνωση του Ιατρικού τουρισμού υγείας.
Την έναρξη του συνεδρίου χαιρέτησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης  Διδυμοτείχου κ. Δαμασκηνός. Στο συνέδριο παρευρέθηκαν ο Υπουργός Ναυτιλίας κ.  Κουρουμπλής, Δήμαρχοι, Αντιδημάρχοι, Δημ. Σύμβουλοι απ' όλη την Ελλάδα, ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης κ.  Μέτιος καθώς και Βουλευτές όλων των παρατάξεων.
Ο απολογισμός του συνεδρίου,  τα χρήσιμα συμπεράσματα από τις νέες προτάσεις θα ανακοινωθούν σύντομα. Ευχαριστούμε τον κ. Χρήστο Γιαννάκη για την εκπροσώπηση του Δήμου μας με την ομιλία «Πρακτικές πρόληψης, προληπτικός έλεγχος καρκίνου του παχέως εντέρου».
 
...προηγούμενη