Προσλήψεις 22 εργαζομένων στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Βριλησσίων
ΒΡΗΛΗΣΣΙΑ - ΔΕΛΤΙΑ - ΤΥΠΟΥ
Παρασκευή, 20 Απριλίου 2018 12:27
Με 22 νέους εργαζόμενους ενισχύεται ο Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης (ΟΚΠΑ) του Δήμου Βριλησσίων για τη δομή
των Δημοτικών Βρεφονηπιακών Παιδικών σταθμών. Αυτή είναι η πρώτη φορά που ο Δήμος Βριλησσίων επιτυγχάνει την έγκριση πρόσληψης τόσων ατόμων ταυτόχρονα, για τις δομές του.
Η ενίσχυση του ΟΚΠΑ με προσωπικό για τους 4 Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Βριλησσίων συμβάλλει καθοριστικά στην αναβάθμιση των υπηρεσιών προς τους πολίτες, όπως ακριβώς τις έχει οραματιστεί η Δημοτική Αρχή.
Τους 22 νέους εργαζόμενους, που θα απασχοληθούν στο πλαίσιο του προγράμματος «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής», το οποίο ανανεώνεται διαρκώς, υποδέχθηκαν στο κτίριο του ΟΚΠΑ ο δήμαρχος Βριλησσίων Ξένος Μανιατογιάννης και η πρόεδρος του Οργανισμού Β. Αρσένη-Λάμπρου.
Ο κ. Μανιατογιάννης, αφού τους καλωσόρισε στην οικογένεια του Δήμου, επισήμανε ότι θα καλύψουν ανάγκες που χρόνιζαν εις βάρος των ήδη εργαζομένων στους Παιδικούς Σταθμούς αλλά και εις βάρος των ωφελούμενων συμπολιτών μας, ενώ τόνισε πως η εργασία τους είναι ιδιαίτερη σημαντική, καθώς «όλοι μαζί έχουμε τον ίδιο στόχο: να υπηρετούμε  τους συμπολίτες μας, παρέχοντας ποιοτικότερες υπηρεσίες, κάνοντας την καθημερινότητα όλων ακόμα καλύτερη».
Από την πλευρά της, η κα Αρσένη πρόσθεσε ότι «είναι μία μεγάλη επιτυχία για τον Δήμο μας» και ευχαρίστησε ιδιαίτερα τους συνεργάτες της στην Διεύθυνση του ΟΚΠΑ, «που τόσο γρήγορα ολοκλήρωσαν τις διαδικασίες 3ΣΟΧ και προχώρησαν και στην υπογραφή, σήμερα, των σχετικών συμβάσεων, ώστε να ξεκινήσει το νέο προσωπικό να εργάζεται από την Πέμπτη 19/4/18. Με το νέο προσωπικό οι δομές μας είναι πλήρως στελεχωμένες, δίνοντας τη δυνατότητα για τη λειτουργία και άλλων βρεφικών τμημάτων».
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι 3 προκηρύξεις για τις συγκεκριμένες θέσεις εργασίας ήταν οι σημαντικότερες που «έτρεξαν» αυτή την περίοδο για δήμο της Αττικής.
Οι ειδικότητες που εντάχθηκαν στη δυναμική του ΟΚΠΑΔΒ είναι:
- ΠΕ Νηπιαγωγών
- ΤΕ Βρεφονηπιοκόμων
- ΔΕ Βοηθών Βρεφοκόμων Παιδοκόμων
- ΥΕ Προσωπικό Καθαριότητας
- ΥΕ Βοηθών Μαγείρων
- ΔΕ Μαγείρων
 
...προηγούμενη