τελευταίο θέμα στο webtv Αθήνας

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Κοπή πίτας του Ομίλου Ενεργών Πολιτών Αθήνα Πρωτεύουσα Ξανά Διευθύνσεις για λήψη οπτικού υλικού από την εκδήλωση
ΑΘΗΝΑ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
Τρίτη, 13 Φεβρουαρίου 2018 09:46
Κοπή πίτας  του Ομίλου Ενεργών Πολιτών «Αθήνα Πρωτεύουσα Ξανά»Â  σήμερα, Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2018, στις 5.30 το απόγευμα στο Ξενοδοχείο Divani Caravel
Γ. Πατούλης, Πρόεδρος του Ομίλου «Αθήνα Πρωτεύουσα Ξανά»: «Το 2018 κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα για την Αθήνα –Όλοι μαζί εργαζόμαστε για να  καταστήσουμε την Αθήνα Πρωτεύουσα Ξανά, σημείο παγκόσμιας αναφοράς και ακτινοβολίας»
Ο Όμιλος Ενεργών Πολιτών «Αθήνα Πρωτεύουσα Ξανά»Â   διοργανώνει εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας, σήμερα, Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2018, στις 5.30 το απόγευμα, στο Ξενοδοχείο Divani Caravel.
Προς διευκόλυνση των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης έχει προβλεφθεί ζωντανή μετάδοση της εκδήλωσης και της ομιλίας του Προέδρου του Ομίλου Ενεργών Πολιτών «Αθήνα Πρωτεύουσα Ξανά» Γ. Πατούλη.
Συγκεκριμένα, από τις 18:00 π.μ έως τις 20:00 τα ΜΜΕ θα μπορούν να λαμβάνουν οπτικό υλικό από τις παρακάτω διευθύνσεις:
Δορυφόρος: Hellas Sat 39E
Downlink:11078.25V
S/R:3.333
Fec:3/4
DVBS
Η σχετική εκδήλωση σηματοδοτεί το ξεκίνημα μιας σειράς δράσεων και πρωτοβουλιών που θα υλοποιηθούν το επόμενο διάστημα προκειμένου να καταστεί η Αθήνα σημείο παγκόσμιας αναφοράς.
Όπως επισημαίνει ο Πρόεδρος του Ομίλου Γ. Πατούλης «το 2018 εντατικοποιούμε τις προσπάθειες μας. Όλοι μαζί εργαζόμαστε για να  καταστήσουμε την Αθήνα Πρωτεύουσα Ξανά, σημείο παγκόσμιας αναφοράς και ακτινοβολίας».
 
...προηγούμενη