τελευταίο θέμα στο webtv Σαρωνικού

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.
Διαφήμιση
Διαφήμιση
ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2018
ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ - ΔΕΛΤΙΑ - ΤΥΠΟΥ
Παρασκευή, 19 Ιανουαρίου 2018 11:06
Ο Δήμος Σαρωνικού προχωρά και φέτος στη διοργάνωση ενιαίου καρναβαλιού για όλες τις Δημοτικές Ενότητες. Οι Αποκριάτικες Εκδηλώσεις θα λάβουν χώρα φέτος στην Παλαιά Φώκαια.
Σας καλούμε, να δηλώσετε συμμετοχή στο «ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2018» του Δήμου Σαρωνικού που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 11 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 11:00 στην Κεντρική πλατεία της Παλαιάς Φώκαιας.
Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει παρέλαση ομάδων από μικρούς και μεγάλους, από Συλλόγους και Φορείς, από τα Σχολεία μας και όλους όσους έχουν τη διάθεση και τη δυνατότητα να συμμετέχουν στο Καρναβάλι του Δήμου μας, με τις ιδέες τους και την ενεργό συμμετοχή τους. Η επιλογή των θεμάτων των ομάδων που θα λάβουν μέρος στο καρναβάλι είναι ελεύθερη και βασίζεται στη δημιουργική φαντασία των συμμετεχόντων.
Μετά το τέλος  της παρέλασης, ο Δήμος διοργανώνει πάρτι έκπληξη για μικρούς και μεγάλους με πολλά δρώμενα, όπου και θα γίνει και η βράβευση της καλύτερης ομάδας καρναβαλιστών.
Στόχος μας είναι να γελάσουμε, να διασκεδάσουμε και να περάσουμε όμορφα όλοι, αλλά περισσότερο τα παιδιά μας. Είναι μια ευκαιρία να ξεφύγουμε έστω και λίγο από τα σοβαρά προβλήματα της καθημερινότητας.
Παρακαλούμε, όπως μας γνωστοποιήσετε τη συμμετοχή σας μέχρι την Τετάρτη, 31 Ιανουαρίου 2018, αποστέλλοντάς μας συμπληρωμένη την επισυναπτόμενη Δήλωση Συμμετοχής.
Ευελπιστούμε στη θετική σας ανταπόκριση.
 
...προηγούμενη