τελευταίο θέμα στο webtv Αμαρουσίου

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Με μηνύματα αισιοδοξίας έκοψε ο Εξωραϊστικός και Εκπολιτιστικός Σύλλογος Ψαλιδίου Αμαρουσίου την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του
ΜΑΡΟΥΣΙ - ΔΕΛΤΙΑ - ΤΥΠΟΥ
Δευτέρα, 08 Ιανουαρίου 2018 13:52
Σε ατμόσφαιρα γιορτής και με τις ευχές του Δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη, έκοψαν τα μέλη και οι φίλοι του Εξωραϊστικού και Εκπολιτιστικού Συλλόγου Ψαλιδίου «Ζωοδόχος Πηγή» την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του συλλόγου.
Σε εγκάρδιο κλίμα, ο Δήμαρχος κ. Πατούλης, μετέφερε στους παρισταμένους τις ευχές του για το νέο έτος μαζί με τη βεβαιότητα ότι το 2018 θα είναι μία πολύ καλύτερη χρονιά για το Μαρούσι. «Ανεξάρτητα από το γενικότερο κλίμα, είμαι βέβαιος ότι για το Μαρούσι θα είναι μία καλή χρονιά. Έχει μπει σε τροχιά ανάπτυξης και πατά σε γερές βάσεις που του επιτρέπουν να αισιοδοξεί για το μέλλον του».
Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Δημήτρης Θεοχάρης, ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους για τη συμμετοχή τους στην εκδήλωση και ευχήθηκε σε όλους «Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά».
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Παναγιώτης Βραχνός, ο Αντιδήμαρχος Βασίλης Κόκκαλης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Νικόλαος Πέππας, Ελένη Βλάχου Σταματάκη, Δημήτρης Καρλαύτης, Πέτρος Κόνιαρης, Δημήτρης Σμυρνής.
 
...προηγούμενη