Διαφήμιση
Διαφήμιση
Αρχίζει σήμερα η υποβολή αιτήσεων για το εφάπαξ επίδομα στους πλημμυροπαθείς Μάνδρας – Νέας Περάμου
Δελτία τύπου
Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου 2017 12:07
hghfdsfcghΑνοίγει ο πρώτος κύκλος κατάθεσης αιτήσεων για την έκτακτη ενίσχυση των 5.000 ευρώ – Η αίτηση προς συμπλήρωση
Αρχίζειι αύριο Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου 2017, η κατάθεση αιτήσεων για τη χορήγηση του εφάπαξ επιδόματος των 5.000 ευρώ από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών στους πολίτες της Δυτικής Αττικής, οι κατοικίες των οποίων επλήγησαν από την πλημμύρα της 15ης Νοεμβρίου.
Η αίτηση προς συμπλήρωση
Σύμφωνα με την Κοινή Υπουργική Απόφαση (Δ.Α.Ε.Φ.Κ.-Κ.Ε./οικ. 1720/Α32/28.11.2017), τα πληγέντα φυσικά πρόσωπα (ιδιοκτήτες/ενοικιαστές/ένοικοι με δωρεάν παραχώρηση) δύνανται να καταθέσουν σχετική αίτηση για τη χορήγηση της έκτακτης εφάπαξ ενίσχυσης για τις κατοικίες τους (συμπεριλαμβανομένων των αποθηκών που εξυπηρετούν την κατοικία) που έχουν πληγεί. Μετά την ολοκλήρωση υποβολής αιτήσεων για χορήγηση επιδόματος για κατοικίες, θα ακολουθήσει νέα ανακοίνωση που θα αφορά στις επιχειρήσεις.
Η κατάθεση των αιτήσεων θα γίνεται στον 1ο όροφο του Δημαρχείου Μάνδρας και στο ΚΕΠ Νέας Περάμου. Η αίτηση, συνοδευόμενη από τα απαραίτητα δικαιολογητικά, θα πρέπει να απευθύνεται προς τη Διεύθυνση Αποκατάστασης Επιπτώσεων Φυσικών Καταστροφών Κεντρικής Ελλάδας (Δ.Α.Ε.Φ.Κ.-Κ.Ε.), οδός Ι. Κόνιαρη 43, 114 71, Αθήνα. Οι αιτήσεις θα κατατίθενται μέχρι και την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου, με αλφαβητική σειρά, όπως φαίνεται παρακάτω:
Για την υποβολή των αιτήσεων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, σύμφωνα με την ώρα προσέλευσης των πολιτών.
 
...προηγούμενη