Διαφήμιση
Διαφήμιση
Επιστολή Προέδρου ΚΕΔΕ Γ. Πατούλη προς τους δήμους της χώρας για τη μεταφορά των αποθεματικών τους στην Τράπεζα της Ελλάδος
Δελτία τύπου
Τετάρτη, 11 Οκτωβρίου 2017 12:38
IMG_4968Την άμεση αποστολή των αποφάσεων των δημοτικών συμβουλίων όλων των δήμων της χώρας σχετικά με τη μεταφορά των αποθεματικών τους στην Τράπεζα της Ελλάδος ζητεί με επιστολή του  ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης.
Ειδικότερα, επισημαίνει ότι η γνωστοποίηση των αποφάσεων που έχουν ληφθεί θα συμβάλουν στην προσπάθεια του καλύτερου συντονισμού των επόμενων  ενεργειών της ΚΕΔΕ.
Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της επιστολής προς τους δημάρχους όλης της χώρας:
«Όπως γνωρίζετε, με σχετικό έγγραφο του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους, επανήλθε στο προσκήνιο η απαίτηση της Κυβέρνησης να μεταφέρουμε τα αποθεματικά των Δήμων μας στην Τράπεζα της Ελλάδος.
Γνωρίζετε επίσης ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΕΔΕ με απόφασή του επικαιροποίησε την προηγούμενη σχετική απόφαση Συνεδρίου μας, αρνούμενο την υποχρεωτική μεταφορά των όποιων αποθεματικών μας.
Ήδη αρκετοί συνάδελφοι αποστέλλουν στην ΚΕΔΕ τις αποφάσεις των Δημοτικών τους Συμβουλίων  με τις οποίες ομόφωνα μέχρι στιγμής αποδέχονται την πρότασή μας.
Προκειμένου να γνωρίσουμε τις απόψεις όλων σας, έτσι ώστε να συντονίσουμε τις ενέργειές μας στη συνέχεια, θα ήταν πολύ χρήσιμο να μας αποστείλετε όλοι τις σχετικές αποφάσεις των Δημοτικών σας Συμβουλίων το συντομότερο δυνατό».
 
...προηγούμενη