τελευταίο θέμα στο webtv Σαρωνικού

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Οι 7 τοπικοί παραγωγοί που θα συμμετάσχουν δωρεάν στο περίπτερο του Δήμου Σαρωνικού στην Διεθνή Έκθεση FOODEXPO 2018.
ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ - ΔΕΛΤΙΑ - ΤΥΠΟΥ
Παρασκευή, 06 Οκτωβρίου 2017 13:18
Αναδείχθηκαν, με σειρά προτεραιότητας υποβολής της σχετικής  αίτησης, οι 7 τοπικοί παραγωγοί οι οποίοι θα συμμετέχουν δωρεάν στο περίπτερο του Δήμου Σαρωνικού στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών, FOODEXPO 2018.
Αναφέρονται αλφαβητικά οι επιχειρήσεις που θα συμμετέχουν:
1.     ΑΦΟΙ ΜΑΓΓΙΝΑ «ΚΑΛΥΒΙΩΤΙΚΟ»
2.     ΟΝΕΙΡΟΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ
3.     KONSTAS OLIVE OIL
4.     ΚΡΑΣΙΑ ΑΓΓΕΛΟΥ
5.     ΚΤΗΜΑ ΑΔΑΝΑΛΟΓΛΟΥ
6.     ΜΕΛΙΑΔΕΣ
7.     ΣΤΟΦΙΛΙΑ
Η Διεθνής Έκθεση Τροφίμων και Ποτών FOODEXPO θα πραγματοποιηθεί από τις 10 έως 12 Μαρτίου 2018 στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo στο Αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος».
Ο Δήμος Σαρωνικού θα συμμετέχει στη διοργάνωση με περίπτερο εμβαδού 49 τ.μ., περιμετρικά του οποίου θα υπάρχουν τα σταντ των τοπικών παραγωγών. Στο κέντρο του περιπτέρου θα βρίσκεται σταντ τουριστικής προβολής του Δήμου Σαρωνικού.
Ο Δήμαρχος Σαρωνικού Γιώργος Σωφρόνης δήλωσε τα ακόλουθα: «Για πρώτη φορά ο Δήμος μας συμμετέχει ως εκθέτης στην Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών FOODEXPOμε στόχο την επίτευξη δύο σκοπών: α) πιστοί στην υλοποίηση του προγράμματος Τουριστικής Προβολής του Δήμου μας, να γίνουμε ακόμη πιο εξωστρεφείς και να δώσουμε την ευκαιρία στους επισκέπτες της έκθεσης να γνωρίσουν τις ομορφιές που διαθέτει ο ευλογημένος τόπος μας και β) στα πλαίσια της ενίσχυσης της τοπικής ανάπτυξης και επιχειρηματικότητας, δίνουμε την ευκαιρία σε τοπικούς παραγωγούς να προβάλουν τα προϊόντα τους και να επιτύχουν συμφωνίες προώθησής τους εντός και εκτός των συνόρων της χώρας μας.
Το ταξίδι της διάδοσης του Δήμου μας και των τοπικών προϊόντων του μόλις ξεκίνησε!»
 
...προηγούμενη