Διαφήμιση
Διαφήμιση
ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ… ΑΦΑΝΕΙΣ ΗΡΩΕΣ!!!
Δελτία τύπου
Τρίτη, 03 Οκτωβρίου 2017 12:04
poeotapoeotaΗ Εκτελεστική Επιτροπή της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.) συγχαίρει τους συναδέλφους-εργαζόμενους
στους Δήμους που επλήγησαν από την πετρελαιοκηλίδα, μετά τη βύθιση του δεξαμενόπλοιου «Αγία Ζώνη ΙΙ», για την άμεση και ουσιαστική παρέμβασή τους από την πρώτη στιγμή που διαπιστώθηκε ο κίνδυνος ρύπανσης των ακτών της Σαλαμίνας και όλων των Δήμων του Νότιου παραλιακού μετώπου, ενώ συνεχίζουν μέχρι και σήμερα, καταβάλλοντας υπεράνθρωπες προσπάθειες, να αποτρέψουν ή να μειώσουν την τεράστια οικολογική και περιβαλλοντολογική καταστροφή.
Οι εργαζόμενοι στους παραπάνω Δήμους, ενεργοποιήθηκαν και κινητοποιήθηκαν άμεσα, λαμβάνοντας σημαντικές πρωτοβουλίες, δουλεύοντας ακατάπαυστα σχεδόν όλο το 24ωρο πέραν του ωραρίου τους για να καθαρίσουν ότι είναι δυνατό με τα μέσα που έχουν στη διάθεσή τους, στην προσπάθειά τους να εξυπηρετήσουν το κοινό καλό, να γλυτώσουν μια τεράστια οικολογική καταστροφή και να επιστρέψουν τις μολυσμένες από το πετρέλαιο παραλίες στους Δημότες καθαρές το συντομότερο δυνατόν.
Οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, καταβάλλουν τις περισσότερες φορές υπεράνθρωπες προσπάθειες με αυταπάρνηση και κάτω από αντίξοες συνθήκες, ιδιαίτερα σε τέτοιου είδους κρίσιμες καταστάσεις. Απέδειξαν για ακόμη μια φορά τη θέληση που τους διακατέχει, την οικολογική τους συνείδηση, τον ζήλο και την αγάπη για τους Δήμους και τους Δημότες τους.
Έτσι θα συνεχίσουμε ακούραστα να αγωνιζόμαστε, να παλεύουμε και να δουλεύουμε κάνοντας πράξη τα λόγια μας για Δημόσιο και Κοινωνικό χαρακτήρα των υπηρεσιών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
 
...προηγούμενη