τελευταίο θέμα στο webtv Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Τον Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης θα επισκεφθεί την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου ο Ρώσος κοσμοναύτης Αντόν Σκάπλεροφ
ΒΑΡΗ - ΒΟΥΛΑ - ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ - ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ
Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου 2017 17:24
shkaplerovΤον Ρώσο κοσμοναύτη, κ. Αντόν Σκάπλεροφ θα υποδεχτεί την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου ο Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, στην
αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου (Λεωφ. Κ. Καραμανλή 18, Βούλα) στις 13.30. Ο κ. Αντόν Σκάπλεροφ πραγματοποιεί στην Αττική μέρος της προετοιμασίας του, ενόψει της επικείμενης διαστημικής του πτήσης στο Διεθνή Διαστημικό Σταθμό τον ερχόμενο Δεκέμβριο.
Είναι ο πρώτος κοσμοναύτης, που επιλέγει την Αττική στο πλαίσιο του προγράμματος προετοιμασίας και αποκατάστασης, το οποίο συντονίζει στην Ελλάδα ο δημοσιογράφος Θανάσης Αυγερινός.
Ο κ. Σκάπλεροφ διακηρύσσει τον θαυμασμό του για την Ελλάδα αφού πριν την Αττική είχε επισκέφθηκε την Κρήτη για αποκατάσταση πριν από δύο χρόνια. Επίσης έχει τιμηθεί από τον πρόεδρο Πούτιν με τον ανώτατο τίτλο τιμής του Ήρωα της Ρωσίας.
Διαμένει στο Grecotel Cape Sounio με την υποστήριξη του υπουργείου Τουρισμού και την αρωγή της Περιφέρειας Αττικής και άλλων φορέων.
Στα πλαίσια της επίσκεψης του στο Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης θα τιμηθεί από το Δήμο και θα είναι στη διάθεση των παρευρισκομένων για να τους ενημερώσει για το διαστημικό πρόγραμμα και να απαντήσει σε ερωτήσεις που θα του τεθούν.
 
...προηγούμενη