Διαφήμιση
Διαφήμιση
Μήνυμα του δημάρχου Ελευσίνας από το Θριάσιο
Δελτία τύπου
Τρίτη, 29 Αυγούστου 2017 13:13
tsoukalas-dimarxos-eleusinas-630_0Μετά την επίθεση που δέχτηκε με μαχαίρι μέσα στο γραφείο του από «ψυχολογικά ασταθή» συμβασιούχο καθαριότητας ο δήμαρχος Ελευσίνας απευθύνει παράκληση να αντιμετωπιστεί το γεγονός με ψυχραιμία και σεβασμό στην ανθρώπινη προσωπικότητα.
«Σχολιασμοί και ερμηνείες περισσεύουν. Όλοι στον Δήμο Ελευσίνας συνεχίζουμε κανονικά το έργο μας και παρακαλούμε να σταθείτε δίπλα μας, όπως πάντα, στη σταθερή πορεία που έχουμε χαράξει για τη βιώσιμη ανάπτυξη αυτού του τόπου», τονίζεται στην ανακοίνωση του δημάρχου, που αναρρώνει μετά τη χθεσινή πολύωρη χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε.
Θυμίζουμε ότι η επίθεση σημειώθηκε γύρω στις 12.00 χθες το μεσημέρι μέσα στο γραφείο του δημάρχου, όπου ο τελευταίος δέχθηκε τον δράστη όταν αυτός του ζήτησε από τον διάδρομο να μιλήσουν κατ’ ιδίαν.
Εκεί, μετά από σύντομη συνομιλία που κατέληξε σε λογομαχία, ο 35χρονος έβγαλε ένα μαχαίρι και τραυμάτισε τον δήμαρχο δύο φορές στον δεξιό μηρό. Ακολούθως, ψύχραιμος, βγήκε από το γραφείο και απομακρύνθηκε, ενώ ο κ. Τσουκαλάς άρχισε να καλεί για βοήθεια. Στις 12.50 ο 35χρονος εντοπίστηκε στην καφετέρια της οδού Παπαγιάννη 47 και συνελήφθη.
Από τις έρευνες προέκυψε ότι ο δράστης πριν από περίπου τρία χρόνια είχε νοσηλευτεί στο «Σισμανόγλειο» με ψυχολογικά προβλήματα και ότι έκτοτε ελάμβανε φαρμακευτική αγωγή.
Ο ίδιος στην κατάθεσή του φέρεται να υποστήριξε ότι οι λόγοι της επίθεσής του ήταν καθαρά προσωπικοί».
 
...προηγούμενη