τελευταίο θέμα στο webtv Αμαρουσίου

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Τους επιτυχόντες μαθητές των φετινών Πανελλαδικών Εξετάσεων των σχολείων του Αμαρουσίου συγχαίρει ο Δήμαρχος
ΜΑΡΟΥΣΙ - ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ
Παρασκευή, 25 Αυγούστου 2017 11:20
Τα θερμά του συγχαρητήρια στους μαθητές και στις μαθήτριες του Δήμου Αμαρουσίου που επέτυχαν την εισαγωγή τους στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας εκφράζει ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, σε σχετικό μήνυμά του.
«Εκ μέρους του Δήμου Αμαρουσίου και εμού προσωπικά, θα ήθελα να συγχαρώ κάθε μαθήτρια και κάθε μαθητή της πόλης μας που με την επιτυχία του σε κάποιο από τα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας, σήμερα μας κάνει υπερήφανους.
Σήμερα ανταμείβονται οι κόποι τους και ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή και στη σταδιοδρομία τους ανοίγει.
Μαζί με τις νέες και τους νέους μας συγχαίρουμε τους γονείς, τους οικείους, τους παιδαγωγούς τους, που μαζί τους, με υπομονή και επιμονή, διάβηκαν τον δρόμο μέχρι την επιτυχία στηρίζοντας τις προσπάθειές τους.
Συγχαρητήρια αξίζουν και σε όσους βρέθηκαν ένα βήμα πριν την είσοδό τους στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση αλλά δεν τα κατάφεραν.
Η ζωή είναι ένας διαρκής αγώνας, οι ευκαιρίες και οι μάχες πολλές, όπου ο καθένας μπορεί να βρει τον δρόμο του και να βγει νικητής αξιοποιώντας τα ιδιαίτερα ταλέντα και τις δεξιότητες του.
Κλείνοντας, κάθε μαθητής και κάθε μαθήτρια της πόλης μας θα ήθελα να γνωρίζει ότι ο Δήμος όπως και κατά τη διάρκεια των σχολικών χρόνων θα συνεχίσει να είναι αρωγός και συμπαραστάτης τους σε κάθε τους βήμα».
 
...προηγούμενη