τελευταίο θέμα στο webtv Σαρωνικού

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Τουρνουά ποδοσφαίρου για μαθητές Δημοτικού διοργανώνει ο Δήμος Σαρωνικού την Πέμπτη 1 Ιουνίου
ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ - ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Δευτέρα, 29 Μαίου 2017 08:39
Τουρνουά Ποδοσφαίρου για μαθητές Δημοτικού διοργανώνουν την Πέμπτη 1 Ιουνίου ο Δήμος Σαρωνικού και η Ενιαία Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης,
σε συνεργασία με τις διευθύνσεις των σχολικών μονάδων 1ου και 2ου Δημοτικού Σχολείου Αναβύσσου, Δημοτικού Σχολείου Παλαιάς Φώκαιας και Δημοτικού Σχολείου Σαρωνίδας.
Το τουρνουά θα πραγματοποιηθεί στις 8.30 π.μ. στο Δημοτικό Γήπεδο του Σαρωνικού Αναβύσσου. Στόχος της πρωτοβουλίας είναι να φέρει σε επαφή τους μαθητές με τις θεμελιώδεις αξίες του αθλητισμού, όπως είναι η ομαδική προσπάθεια, η ευγενής άμιλλα και το ευ αγωνίζεσθαι.
Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Σαρωνικού, κ. Γιώργος Σωφρόνης, «ο αθλητισμός είναι η δραστηριότητα που συμβάλει όχι μόνο στη σωματική και ψυχική υγεία, αλλά και στην κοινωνική αγωγή των παιδιών. Τα βοηθά να καλλιεργήσουν αξίες, να αποκτήσουν αυτοπεποίθηση, αυτοσεβασμό και υγιή πρότυπα συμπεριφοράς. Το τουρνουά αυτό φιλοδοξεί να αναδείξει την παιδαγωγική διάσταση του αθλητισμού και να δώσει στα παιδιά τη χαρά της συμμετοχής. Στόχος μας είναι από την επόμενη σχολική χρονιά, η δράση αυτή να διευρυνθεί με συμμετοχή περισσότερων σχολείων του Δήμου μας και περισσότερα αθλήματα.»
 
...προηγούμενη