Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση για τη συμμορία των χρηματοκιβωτίων
Δελτία τύπου
Παρασκευή, 05 Μαίου 2017 09:26
listeiaΣε εξέλιξη βρίσκεται από χθες νυχτερινές ώρες, ευρείας κλίμακας αστυνομική επιχείρηση της Ασφάλειας Αττικής, στην Δυτική Αττική, για την εξάρθρωση εγκληματικών οργανώσεων που διέπρατταν διαρρήξεις και ληστείες σε σπίτια και εταιρείες, σε διάφορες περιοχές της Αττικής.
Μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί 12 άτομα και έχουν προσαχθεί δεκάδες άλλα, η συμμετοχή των οποίων, στις συμμορίες αυτές εξετάζεται. Μέτα την ολοκλήρωση των ερευνών αναμένονται και επίσημες ανακοινώσεις από την Αστυνομία.
Το τελευταίο χτύπημα και μάλιστα τριπλό, των ληστών αν ήταν βεβαίως οι ίδιοι και όχι μιμητές τους, είχε γίνει στις 26 Απριλίου στο Γέρακα. Έξι δράστες παραβίασαν παράθυρο ισογείου στην διαφημιστική εταιρεία Foss Productions και εισήλθαν στο εσωτερικό της. Στη συνέχεια έσπασαν με βαριοπούλα την μεσοτοιχία και εισήλθαν σε παρακείμενη επιχείρηση εμπορίας γραφικής ύλης, από την οποία αφαίρεσαν ένα χρηματοκιβώτιο.
Δεν σταμάτησαν εκεί όμως, αφού πάλι με βαριοπούλες έσπασαν και την επόμενη μεσοτοιχία και εισήλθαν στην τρίτη, επίσης παρακείμενη επιχείρηση, στην διαφημιστική εταιρεία Ogilvy, από την οποία δεν διαπιστώθηκε αν πήραν κάτι.
Στη συνέχεια διέφυγαν με ένα TOYOTA COROLLA, το οποίο εντοπίστηκε από την Αστυνομία, εγκαταλελειμμένο και καμένο στη συμβολή των οδών Κεραμιδίου και Νούση στο Μενίδι, και στο εσωτερικό του βρέθηκαν δύο άδεια χρηματοκιβώτια.
Για το αυτοκίνητο προέκυψε πως είχε δηλωθεί κλοπή από την Κυριακή του Θωμά, από την Νέα Φιλαδέλφεια.
 
...προηγούμενη