τελευταίο θέμα στο webtv Σαρωνικού

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.
Διαφήμιση
Διαφήμιση
H επίσημη τουριστική ιστοσελίδα του Δήμου Σαρωνικού βρίσκεται «στον αέρα»
ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ - ΔΕΛΤΙΑ - ΤΥΠΟΥ
Πέμπτη, 20 Απριλίου 2017 12:14
saronikos2345665567Σε λειτουργία βρίσκεται η επίσημη τουριστική ιστοσελίδα του Δήμου Σαρωνικού, www.saronikos.gr η οποία έχει στόχο να προβάλει στο κοινό, εντός και εκτός Ελλάδας, τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και τα πλεονεκτήματα του τόπου.
Αξιοποιώντας πλούσιο φωτογραφικό υλικό, αλλά και ιστορίες, διηγήσεις και εμπειρίες η νέα ιστοσελίδα αναδεικνύει το σύνολο της φυσικής, πολιτιστικής και ιστορικής ταυτότητας του Δήμου Σαρωνικού, αποκαλύπτοντας νέες, ενδιαφέρουσες πτυχές της ακόμα και σε επισκέπτες που ήδη γνωρίζουν και επιλέγουν την περιοχή.
Παράλληλα, φιλοδοξεί να λειτουργήσει ως «ζωντανό» τουριστικό ηλεκτρονικό περιοδικό, παρέχοντας ενημέρωση και πληροφορίες για αναψυχή, πολιτιστικές και παραδοσιακές εκδηλώσεις, φυσιολατρικές δραστηριότητες και  ό,τι άλλο μπορεί να εμπνεύσει και να προσελκύσει το ενδιαφέρον των επισκεπτών.
Η δημιουργία της ιστοσελίδας www.saronikos.gr εντάσσεται στο πλαίσιο της εφαρμογής της στρατηγικής τουριστικής προβολής του Δήμου Σαρωνικού. Έχει ήδη προηγηθεί η ανάπτυξη μιας νέας εικαστικής ταυτότητας – λογοτύπου, καθώς και η δημιουργία νέου τουριστικού εντύπου και προωθητικού υλικού. Η αγγλική και η γαλλική έκδοση είναι θέμα ημερών, με νέες γλώσσες να προστίθενται το αμέσως επόμενο διάστημα.
Ο Δήμαρχος Σαρωνικού, κ. Γιώργος Σωφρόνης, ανέφερε σχετικά: «Είμαστε υπερήφανοι που ο Δήμος μας, ένας τόπος ευλογημένος από τη φύση και την ιστορία, αποκτά για πρώτη φορά τη δική του, επίσημη τουριστική ιστοσελίδα. Για εμάς, είναι ένα ακόμη σημαντικό βήμα στην προσπάθεια να στηρίξουμε την τουριστική ανάπτυξη του Δήμου μας, με βάση την ποιότητα και την αειφορία. Στόχος μας είναι να αναδείξουμε τον τόπο μας σε προορισμό επιλογής για επισκέπτες από την Ελλάδα και τον κόσμο, αξιοποιώντας με ευθύνη και σχέδιο το πολύτιμο κεφάλαιο της κληρονομιάς μας. Καλούμε, λοιπόν, όλους να επισκεφθούν τη νέα μας ιστοσελίδα, να περιηγηθούν ηλεκτρονικά στις ομορφιές του Δήμου Σαρωνικού και να τις ανακαλύψουν από κοντά, στο επόμενο ταξίδι τους.»
 
...προηγούμενη