τελευταίο θέμα στο webtv Ηλιούπολης

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΚΥΠΡΟΥ
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ - ΔΕΛΤΙΑ - ΤΥΠΟΥ
Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2017 13:26

 

pezodromia-2Ολοκληρώθηκαν στο πλαίσιο του προγράμματος «Ασφαλείς Διαδρομές Πεζών» τα πεζοδρόμια της οδού Κύπρου με ιδιαίτερη έμφαση στη πρόσβαση των μαθητών στα σχολεία.
Τα ευρύχωρα και ασφαλή πεζοδρόμια που διαμορφώθηκαν στην οδό Κύπρου αποτελούν ένα παράδειγμα εφαρμογής της Στρατηγικής Βιώσιμης Κινητικότητα που αναπτύσσεται στην Ηλιούπολη και αποτελεί μέρος μια μεγάλης επιχείρησης.
Προηγήθηκαν αρκετά χιλιόμετρα ανακατασκευής των πεζοδρομίων, όπως και η επιχείρηση απελευθέρωσης από τραπεζοκαθίσματα για να την ελεύθερη πρόσβαση των πεζών, τις ασφαλείς διαδρομές γύρω από τα σχολεία και σε λίγο ξεκινάει νέος κύκλος έργων με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής και του Υπουργείου
Μεταφορών και Υποδομών και με συμπληρωματικό έργο με ίδιους πόρους του Δήμου.
Έτσι το πρόγραμμα “Ασφαλείς Διαδρομές Πεζών” που περιλαμβάνει και μέριμνα για ΑμεΑ έρχεται να κάνει πραγματικότητα το μεγάλο όραμα της Δημοτικής Αρχής που θα ολοκληρωθεί στο σύνολό του με την υπόγεια σήραγγα ενοποίησης της Δυτικής Περιφερειακής Υμηττού με την Λ. Βουλιαγμένη με την οποία θα απελευθερωθούν δεκάδες χιλιόμετρα δρόμων μέσα στην Ηλιούπολη, για την ολοκληρωμένη ανάπτυξη της Βιώσιμης Κινητικότητας και την διαμόρφωση μιας φιλόξενης γειτονιάς.

 

 
...προηγούμενη