Επιθέσεις με γκαζάκια στο Δημαρχείο και τα ΕΛ.ΤΑ. Δάφνης
ΔΑΦΝΗ - ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ
Παρασκευή, 10 Μαρτίου 2017 12:13
dafni56yhΛίγες μόλις ημέρες μετά την απόπειρα βομβιστικής επίθεσης στην Δάφνη, σημειώθηκαν και εμπρηστικές επιθέσεις, αυτή την φορά με την τοποθέτηση αυτοσχέδιων
εμπρηστικών μηχανισμών αποτελούμενων από γκαζάκια, έξω από το Δημαρχείο της Δάφνης και απέναντι στα ΕΛ.ΤΑ., στη συμβολή των οδών Κανάρη και Έλλης.
Συγκεκριμένα, στο Δημαρχείο τοποθετήθηκαν τρία γκαζάκια και στα ΕΛ.ΤΑ. δύο και από την έκρηξη που σημειώθηκε περίπου ένα τέταρτο μετά τις 4 τα ξημερώματα, προκλήθηκαν μικρές υλικές ζημιές και μαύρισμα των εισόδων.
Η σημερινή ημέρα δεν είναι μία τυχαία ημέρα, καθώς σαν σήμερα πριν 7 χρόνια, το μέλος του Επαναστατικού Αγώνα, Λάμπρος Φούντας, έπεσε νεκρός στην Δάφνη, ύστερα από ένοπλη συμπλοκή με αστυνομικούς.
Αν και δεν υπάρχει σχετική ανάληψη ευθύνης μέχρι στιγμής, αυτό το σενάριο είναι και το πιο πιθανό από την Κρατική Ασφάλεια, ενώ αξίζει να σημειωθεί, πως μέλη από το "αντιεξουσιαστικό στέκι" του Πάντειου Πανεπιστημίου, ανήρτησαν πανό στο Πάντειο που είναι αφιερωμένο στον Λάμπρο Φούντα.
 
...προηγούμενη