τελευταίο θέμα στο webtv Σαρωνικού

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ανοιχτή ενημερωτική εκδήλωση για το αποχετευτικό στη Σαρωνίδα
ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ - ΔΕΛΤΙΑ - ΤΥΠΟΥ
Τετάρτη, 09 Νοεμβρίου 2016 11:02
ATT00076Με ανοιχτή ενημερωτική εκδήλωση στη Σαρωνίδα, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου, ολοκληρώθηκε η διαδικασία ενημέρωσης και διαβούλευσης με τους πολίτες του Δήμου Σαρωνικού για το θέμα του αποχετευτικού και τις προτάσεις της Δημοτικής Αρχής.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε παρουσία του Δημάρχου Σαρωνικού, κ. Γιώργου Σωφρόνη, ο οποίος αναφέρθηκε στην ανάγκη επίλυσης του προβλήματος, με σκοπό την προστασία του περιβάλλοντος, της δημόσιας υγείας και της ποιότητας ζωής των πολιτών. Στη συνέχεια παρουσίασε την πρόταση της Δημοτικής Αρχής για την κατασκευή ΚΕΛ κλειστού τύπου, Πράσινου Σημείου και Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης στη ΒΙΟΠΑ Καλυβίων, τονίζοντας ότι το έργο αυτό θα δώσει οριστική λύση και ταυτόχρονα θα δημιουργήσει σημαντικά πρόσθετα οφέλη για τους δημότες.
Όπως τόνισε ο κ. Σωφρόνης, μετά την ολοκλήρωση του κύκλου ενημερωτικών συναντήσεων στις Δημοτικές Κοινότητες, ο Δήμος Σαρωνικού προγραμματίζει τη διοργάνωση επιστημονικής ημερίδας για το αποχετευτικό στις αρχές του 2017. Στόχος της ημερίδας θα είναι να εξεταστούν τόσο η υφιστάμενη κατάσταση, όσο και οι προδιαγραφές της προτεινόμενης λύσης – όπως προβλέπονται από τις σχετικές μελέτες της ΕΥΔΑΠ – ώστε  να διασφαλιστεί ότι η υλοποίηση του έργου θα είναι πραγματικά επωφελής για το περιβάλλον και για τους πολίτες.
 
...προηγούμενη