τελευταίο θέμα στο webtv Αλίμου

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Τετάρτη 12 Οκτωβρίου: Ενημερωτική Εκδήλωση για τα Αντιβιοτικά και τα Εμβόλια
ΑΛΙΜΟΣ - ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ
Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου 2016 09:29
ytdtgrfgjΕνημερωτική Εκδήλωση με θέμα: «Μύθοι & Αλήθειες για τα Αντιβιοτικά και τα Εμβόλια» θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου 2016, στις 18:00 μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Αλίμου (Ιωνίας 96).
Η εκδήλωση υλοποιείται με τη συνδιοργάνωση του Δήμου Αλίμου, στο πλαίσιο της Εκστρατείας Ενημέρωσης για την Ορθή Χρήση των Αντιβιοτικών & των Εμβολίων που διοργανώνουν από κοινού το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων, η Ελληνική Εταιρεία Λοιμώξεων, η Ελληνική Εταιρεία Χημειοθεραπείας και ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών, υπό την Αιγίδα της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ).
Στόχος της Εκστρατείας Ενημέρωσης είναι να γίνει κατανοητό από όλους τους Δημότες:
Πώς μπορούν και οι ίδιοι να συμβάλλουν στη μείωση της άσκοπης χρήσης των αντιβιοτικών, μαθαίνοντας πότε πραγματικά χρειάζεται να πάρουν αντιβιοτικό και πότε όχι,
Ποιες είναι οι συνέπειες από την άσκοπη χρήση των αντιβιοτικών,
Πώς προλαμβάνονται οι λοιμώξεις μέσω των εμβολιασμών στους ενήλικες ώστε να μη νοσήσουν και να μη χρειαστεί τελικά να πάρουν αντιβιοτικό.
Το θέμα θα αναπτύξει ο κ. Άγγελος Πεφάνης, Παθολόγος-Λοιμωξιολόγος, Συντονιστής Δ/ντής Παθολογικής Κλινικής Νοσοκομείου «ΣΩΤΗΡΙΑ».
Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.
 
...προηγούμενη