Διαφήμιση
Διαφήμιση
Νέο χαμηλό βαρομετρικό με βροχές – καταιγίδες – χαλάζι
Δελτία τύπου
Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου 2016 08:55
kairos-vroxes-570Μεταβολή του καιρού με κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες οι οποίες θα συνοδεύονται από χαλάζι και ισχυρούς ανέμους θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού έως και την Τετάρτη.
Σύμφωνα με νέο έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού ήδη στη βόρεια Ελλάδα ο καιρός είναι βροχερός ενώ θα σημειωθούν καταιγίδες οι οποίες θα συνοδεύονται από χαλάζι και ισχυρούς ανέμους.
Πιο αναλυτικά θα επηρεαστούν:
1. Από νωρίς το πρωί της Δευτέρας (10-10-16) το Ιόνιο, η Ήπειρος, η Δυτική Στερεά, η Δυτική Πελοπόννησος και σταδιακά η Μακεδονία, η Θεσσαλία και πιθανόν πρόσκαιρα και οι υπόλοιπες ηπειρώτικες περιοχές.
2. Την Τρίτη (11-10-16) κατά περιόδους το Ιόνιο, τα ηπειρωτικά, οι Σποράδες, η Εύβοια, τα νησιά του Βόρειου και Ανατολικού Αιγαίου και πιθανόν πρόσκαιρα και οι Κυκλάδες.
3. Πάρα την εξασθένηση των φαινομένων την Τετάρτη (12-10-16) είναι πιθανόν κατά περιόδους να επηρεαστούν (μέχρι το μεσημέρι) οι βορειοδυτικές περιοχές της χώρας.
Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας έχει ενημερώσει τις αρμόδιες υπηρεσίες τις περιφέρειες και τους δήμους της χώρας, ώστε να βρίσκονται σε αυξημένη ετοιμότητα ενώ καλεί και τους πολίτες να λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα αυτοπροστασίας.
 
...προηγούμενη