τελευταίο θέμα στο webtv Αθήνας

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.
Διαφήμιση
Διαφήμιση
ΣΗΜΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΜΙΝΗ ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ (29/9/2016) ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ
ΑΘΗΝΑ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2016 11:08
kaminshsΓια τον βανδαλισμό της προτομής της ηρωίδας της αντίστασης Λέλας Καραγιάννη
Γ.ΚΑΜΙΝΗΣ: «Ο βανδαλισμός της προτομής της Λέλας Καραγιάννη αποτελεί βεβήλωση της ιστορικής μνήμης, της αντίστασης και της δημοκρατίας.
Το μνημόσυνο και οι εκδηλώσεις στη μνήμη της, το επόμενο Σάββατο 8 Οκτωβρίου θα διεξαχθούν κανονικά, στον πεζόδρομο της Τοσίτσα.
Στη θέση της βεβηλωμένης προτομής έχουμε φροντίσει θα τοποθετηθεί προσωρινά, αντίγραφό της.
Το Σάββατο 8 Οκτωβρίου, πρέπει περισσότερο από κάθε άλλη φορά, να είμαστε όλοι εκεί.
Να δώσουμε όλοι το παρών και να στείλουμε μήνυμα σεβασμού προς την πόλη και την ιστορία της. Ένα μήνυμα απομόνωσης των λίγων ανεγκέφαλων καταστροφέων της. Και πολλαπλασιαστές του αιτήματος να υπάρχει πειστικό σχέδιο αστυνόμευσης στο κέντρο της πόλης το οποίο θα εφαρμόζεται».
για την ανακήρυξη της πόλης της Αθήνας ως Παγκόσμιας Πρωτεύουσας Βιβλίου το 2018
Γ.ΚΑΜΙΝΗΣ: «Και από το βήμα του Δημοτικού Συμβουλίου, θα ήθελα να συγχαρώ την ομάδα του δήμου Αθηναίων, υπό την Άβα Χαλκιαδάκη, την αντιπρόεδρο του πολιτιστικού μας οργανισμού, που δούλεψε για την υποψηφιότητα της Αθήνα και έφερε στην πόλη μας μία μεγάλη διάκριση: να ανακηρυχθεί από την UNESCO Παγκόσμια Πρωτεύουσα Βιβλίου για το έτος 2018. Μια πολύ μεγάλη διάκριση, που θα κεφαλαιοποιήσουμε προκειμένου η Αθήνα να πρωταγωνιστεί στο χάρτη των Πολιτιστικών προορισμών, σε συνδυασμό μάλιστα με την έκθεση Σύγχρονης Τέχνης documenta που θα φιλοξενηθεί από την Αθήνα την Άνοιξη του 2017».
\
 
...προηγούμενη