τελευταίο θέμα στο webtv Γλυφάδας

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑΣ
ΓΛΥΦΑΔΑ - ΔΕΛΤΙΑ - ΤΥΠΟΥ
Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2016 10:59
Με το υπ΄ αριθμ. πρωτ.:69/5-9-2016 έγγραφό μας σας ενημερώναμε για την απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου σχετικά την έγκριση της εισόδου στα Καταστήματα του Συγκροτήματος Εξυπηρέτησης Προσωπικού Αεροπορίας (Σ.Ε.Π.Α.) στο Ελληνικό, των Μελών του Συλλόγου.
Στη διαδικασία εκτύπωσης της ΚΑΡΤΑΣ ΜΕΛΟΥΣ διαπιστώθηκε ότι για πολλούς συναδέλφους δεν υπάρχει στις υπηρεσίες του Δήμου Γλυφάδας η φωτογραφία τους και είναι αδύνατη η έκδοσή της. Κυρίως αφορά συναδέλφους του Κ.Α.Π.ΠΑ. και όσους απασχολούνται σε υπηρεσίες ή εργασίες που δεν έχει εκδοθεί κάρτα ελέγχου εισόδου-εξόδου για την παρουσία τους στην εργασία.
Κατόπιν όλων των πιο πάνω καλούνται όσοι συνάδελφοι δεν έχουν την φωτογραφία τους στα αρχεία του Δήμου Γλυφάδας (Τμήμα Μηχανογράφησης) ΑΜΕΣΑ να προσκομίσουν στην πιο πάνω υπηρεσία στον 2ο όροφο του Δημαρχείου Γλυφάδας (αρμόδιος υπάλληλος κ. Παναγιώτης Μάστορας), μέχρι την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016, μια έγχρωμη φωτογραφία αναγράφοντας στην πίσω όψη το ονοματεπώνυμο τους ή σε διαφορετική περίπτωση να τους φωτογραφίσει ο συνάδελφος.
Η άμεση ανταπόκριση των συναδέλφων που έχουν έλλειψη στα στοιχεία για την έκδοση της ΚΑΡΤΑΣ ΜΕΛΟΥΣ θα βοηθήσει στην ολοκλήρωση το ταχύτερο όλων των διαδικασιών για την είσοδο μας στα καταστήματα του Σ.Ε.Π.Α.
 
...προηγούμενη