τελευταίο θέμα στο webtv Λυκόβρυσης - Πεύκης

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Γ.Σ. ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ-ΠΕΥΚΗΣ
ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ - ΠΕΥΚΗ - ΔΕΛΤΙΑ - ΤΥΠΟΥ
Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2016 09:43
Το Δ.Σ του Συλλόγου Γυναικών Λυκόβρυσης - Πεύκης σας προσκαλεί σε Τακτική Γενική Συνέλευση στις είκοσι πέντε Σεπτεμβρίου δύο χιλιάδες δέκα έξι (25/09/2016) ημέρα Κυριακή και ώρα 18:00
στο Πνευματικό Κέντρο Λυκόβρυσης (όπισθεν παλαιού Δημαρχείου Λυκόβρυσης) είσοδος από την οδό Αργύρη Γεωργίου, Τ.Κ. 141 23.
Αφού διαπιστωθεί απαρτία και συγκροτηθεί η Γ.Σ. σε Σώμα, δι’ εκλογής Προέδρου και Γραμματέα, θα συζητηθούν τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης και θα ληφθούν επ’ αυτών αποφάσεις ως εξής :
α)   Διοικητικός Απολογισμός.
β)   Οικονομικός Απολογισμός.
γ)   Προϋπολογισμός της επόμενης διαχειριστικής περιόδου.
δ)   Ανάγνωση έκθεσης Εξελεγκτικής Επιτροπής.
ε)   Έγκριση νέων μελών από 27/09/2015 έως και 24/09/2016.
στ) Έγκριση ή μη των πεπραγμένων και της οικονομικής διαχείρισης.
ζ) Προτάσεις μελών για δράσεις και εκδηλώσεις.
Στη Συνέλευση θα μετάσχουν τα τακτικά μέλη που μέχρι την Γ.Σ. θα έχουν εκπληρώσει ή θα εκπληρώσουν τις οικονομικές τους υποχρεώσεις, η δε οικονομική ενημέρωση μπορεί να πραγματοποιηθεί και κατά την ημέρα της Γ.Σ.
Αν δεν υπάρξει απαρτία μέχρι ώρας 18:30 της ημέρας της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης, αυτή θα πραγματοποιηθεί ως επαναληπτική, χωρίς άλλη πρόσκληση, την αμέσως επόμενη Κυριακή 02/10/2016 στον ίδιο χώρο, την ίδια ώρα και με τα ίδια θέματα ημερήσιας διάταξης, με όσα τακτικά, ταμειακώς ενημερωμένα μέλη, προσέλθουν και συμμετάσχουν σ’αυτήν.
 
...προηγούμενη