Ολοκληρώθηκε το κατασκηνωτικό πρόγραμμα σε Ελλάδα και Γαλλία
ΒΡΗΛΗΣΣΙΑ - ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ
Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου 2016 08:22
hhggdfsddsfdgfhΟλοκληρώθηκε το δωρεάν κατασκηνωτικό πρόγραμμα σε Ελλάδα και Γαλλία το οποίο για πρώτη φορά υλοποίησε ο Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης του Δήμου Βριλησσίων, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Λαϊκής Αλληλεγγύης Ελλάδας.
Μετά από το ανοικτό θερινό κάλεσμα προς τους μικρούς μας συμπολίτες, στο πρόγραμμα συμμετείχαν 5 παιδάκια για τη Γαλλία, ηλικίας 9 - 14 ετών και 8 παιδάκια της ίδιας ηλικίας για τις κατασκηνώσεις του Αγ. Ανδρέα.
Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα "Παιδικές Κατασκηνώσεις Φίλοι του Κόσμου", ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία και ασφάλεια σε δύο περιοχές της Νότιας Γαλλίας Ardeche, Nestier όπου οι συμμετέχοντες φιλοξενήθηκαν για το χρονικό διάστημα 16 - 19 Αυγούστου 2016.Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να ταξιδέψουν και να ανταλλάξουν εμπειρίες με συνομηλίκους τους από όλη την Ευρώπη, οι οποίοι φιλοξενήθηκαν την ίδια χρονική περίοδο στη Γαλλία.
Το πρόγραμμα στις κατασκηνώσεις του Αγ. Ανδρέα διήρκησε από τις 7 έως 19 Αυγούστου 2016. Τα παιδιά επέστρεψαν με τις καλύτερες εντυπώσεις από τη διαμονή τους, την δημιουργική τους απασχόληση και έχοντας κάνει νέους φίλους.
Ο Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης για ακόμη μία φορά πρωτοπορεί και στηρίζει τα παιδιά των ευπαθών ομάδων.
 
...προηγούμενη