τελευταίο θέμα στο webtv Πεντέλης

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.
Διαφήμιση
Διαφήμιση
4η Θεματική διάλεξη του Ελεύθερου Πανεπιστημίου Δήμου Πεντέλης με θέμα: «Η Διαφθορά ως εχθρός της Δημοκρατίας».
ΠΕΝΤΕΛΗ - ΔΕΛΤΙΑ - ΤΥΠΟΥ
Δευτέρα, 30 Μαίου 2016 10:39
4hDialexhElPanDPentelhs_2Την Τετάρτη 25 Μαΐου πραγματοποιήθηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο Δ.Κ. Μελισσίων, η 4η Θεματική διάλεξη του «Ελεύθερου Πανεπιστημίου Δήμου Πεντέλης» με θέμα: «Η Διαφθορά ως εχθρός της
Δημοκρατίας» με ομιλητή τον Καθηγητή Εγκληματολογίας στο Τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Ιωάννη Πανούση, πρώην Πρύτανη του Πανεπιστημίου Θράκης και τέως Αναπληρωτή Υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη.
Ο Δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου – Καψάλης υπό την αιγίδα του οποίου συστάθηκε το Πανεπιστήμιο χαιρέτησε την εκδήλωση λέγοντας πως η πλήρης απαξίωση ηθικά και υλικά της Αυτοδιοίκησης είναι αποτέλεσμα της ουσιαστικής και φημολογούμενης διαφθοράς, μέσα στην οποία φέρεται αυτή να λειτούργησε τις προηγούμενες 10ετίες.
Την επιμέλεια και το συντονισμό της εκδήλωσης είχε η Θεματική Αντιδήμαρχος κα. Άντα Μπούσουλα την οποία ο Δήμαρχος συνεχάρη για την άριστη οργάνωση των Εκδηλώσεων του Ελεύθερου Πανεπιστημίου του Δήμου και η οποία στη σύντομη παρέμβασή της έκανε μικρό απολογισμό της μέχρι τώρα λειτουργίας του Ελεύθερου Πανεπιστημίου του Δήμου Πεντέλης.
Τη διάλεξη παρακολούθησαν επίσης οι καθηγητές κ. Νίκος Κόλλιας και Ιωάννης Τσιτσιμπής, η πολιτευτής κα. Ζωή Ράπτη, η Πρόεδρος της Β3 Νομαρχιακής της Ν.Δ. κα. Αργυρώ Ζέρβα, ο πρώην Δήμαρχος Χαλανδρίου κ. Γρηγόρης Ζαφειρόπουλος, ο Πρόεδρος του ΣΠΑΠ κ. Βλάσης Σιώμος, ο Δημοτικός Σύμβουλος Βριλησσίων κ. Ιωάννης Πισιμίσης, ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Δ.Κ. Ν.Πεντέλης κ. Μανώλης Μιχελακάκης, οι Τοπικές Σύμβουλοι Μελισσίων κ.κ. Σταυρούλα Μιχαλοπούλου και Ειρήνη Βλάχου, ο Διοικητής του Νοσοκομείου «Έλενα Βενιζέλου – Αλεξάνδρα» κ. Δημήτρης Βεζυράκης, ο πρώην Τοπικός Αντιδήμαρχος Δ.Κ. Ν.Πεντέλης κ. Αντώνης Καβουρίδης, ο κ. Ευάγγελος Σπύρου, μέλος του ΕΤΑΠ- ΜΜΕ Δημοσιογράφων, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Πελοποννησίων κ. Νικόλαος Καμπέρης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Λαλητάδων κ. Βασίλης Ζευγώλης ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Μικρασιατών Νέα Ροδώνη κ. Χρήστος Κάζος, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Μελισσίων κ. Γιάννης Καλαϊτζίδης, η εκπρόσωπος της Πνευματικής Κίνησης Β. Προαστίων κ. Βιβή Μπάγιου  και πλήθος κόσμου.
 
...προηγούμενη