Διαφήμιση
Διαφήμιση
Νέα τροπή στην έρευνα για το άγριο έγκλημα στη Θεσπρωτία
Δελτία τύπου
Τρίτη, 10 Μαίου 2016 11:18
newego_LARGE_t_1101_54673844_type13145Η νέα τροπή έρχεται μέσα από τα ευρήματα της νεκροψίας- νεκροτομής που ολοκληρώθηκε αργά χθες το βράδυ. Από την ιατροδικαστική έρευνα προέκυψε ότι το θύμα πριν αποκεφαλιστεί, είχε δεχθεί πυροβολισμό.
Ο δράστης τον πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο μία φορά. Όπως αναφέρουν πηγές στο Epiruspost, πυροβολήθηκε στην περιοχή του λαιμού και ακολούθησε ο αποκεφαλισμός, γεγονός που δεν μπορούσε να γίνει αντιληπτό κατά την αυτοψία. Το τραύμα ήταν τυφλό και το μονόβολο βρέθηκε στον πνεύμονα του θύματος.
Ο χρόνος του θανάτου, υπολογίζεται στις εννέα το βράδυ της Κυριακής. Στο ακέφαλο πτώμα, δεν υπήρχαν εκδορές, ούτε το παραμικρό τραύμα, γεγονός που δείχνει ότι δεν προηγήθηκε πάλη και μάλλον το θύμα δεν πρόλαβε να φέρει καμία αντίσταση.
Το στοιχείο αυτό δίνει νέα τροπή στην αστυνομική έρευνα, η οποία κινείται πλέον και σε άλλους χώρους, πέραν των συμπατριωτών του θύματος.
Εκτιμάται ο δράστης να θέλησε με τον αποκεφαλισμό να εξαφανίσει τα ίχνη του πυροβολισμού που είχαν προηγηθεί. Έτσι δεν αποκλείεται η αρχική εκτίμηση περί συμβολαίου θανάτου που κρύβει έγκλημα τιμής ή χτύπημα της οργανωμένης μαφίας, να απέχει από τα πραγματικά κίνητρα του εγκλήματος, τα οποία διερευνώνται πλέον με βάση τα νέα δεδομένα.
Στοιχεία που μπορούν να αξιοποιηθούν στην έρευνα αναμένεται να προκύψουν και από τα τηλέφωνα που χρησιμοποιούσε το θύμα, για τα οποία έχει ζητηθεί άρση του απορρήτου.
 
...προηγούμενη