τελευταίο θέμα στο webtv συνεδριάσεων περιφέρειας

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Εγκαινιάστηκε σήμερα το νέο κτιριακό συγκρότημα της Ραλλείου Σχολής
Περιφέρεια
Τρίτη, 19 Απριλίου 2016 11:10
ddfghjjklΤα εγκαίνια της Ραλλείου Σχολής του Πειραιά, πραγματοποιήθηκαν σήμερα, έπειτα από πολλές καθυστερήσεις ετών, παρουσία των Υπουργών Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων Χρήστου Σπίρτζη,
Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Θοδωρή Δρίτσα, του Δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη, του Αντιπεριφερειάρχη Πειραιά Γιώργου Γαβρίλη, βουλευτών και δημοτικών συμβούλων της ευρύτερης περιοχής, του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμου και του Μητροπολίτη Πειραιώς και Φαλήρου Σεραφείμ.
Το νέο σχολικό συγκρότημα χρηματοδοτήθηκε από το ΠΕΠ Αττικής και η αποπεράτωσή του κατέστη εφικτή χάρη στην παρέμβαση της Περιφέρειας Αττικής προκειμένου να αρχίσουν ξανά οι εργασίες.
Η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, δήλωσε σχετικά: «Η Ράλλειος Σχολή αποκτά ξανά στέγη ύστερα από σαράντα χρόνια. Ένα ξεχωριστό απόκτημα παιδείας όχι μόνο για τον Πειραιά και την Αττική, αλλά ολόκληρη τη χώρα. Η ολοκλήρωση του έργου έγινε δυνατή χάρη στη χρηματοδότηση από το ΠΕΠ Αττικής. Αποδεικνύουμε έτσι εμπράκτως το πώς εννοούμε τις παρεμβάσεις της Περιφέρειας σε κρίσιμους τομείς όπως αυτός των εκπαιδευτικών υποδομών».
 
...προηγούμενη