Διαφήμιση
Διαφήμιση
Εκπαιδευτές οδήγησης απέκλεισαν το υπουργείο Μεταφορών
Δελτία τύπου
Τετάρτη, 13 Απριλίου 2016 09:28
metaforon_533_355Μετά το νόμο για το ενιαίο μισθολόγιο, "κόπηκαν" τα επιδόματα που έπαιρναν και από τον περασμένο Ιανουάριο έχουν ξεκινήσει τις κινητοποιήσεις τους και την αποχή από τα καθήκοντά τους. Ο αποκλεισμός του υπουργείου Μεταφορών είναι συμβολικός και θα λήξει στις 10:00.
10.000 άνθρωποι περιμένουν να πάρουν το δίπλωμά τους, είπε στο Mega ο Διαμαντής Ηλιάδης, πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εκπαιδευτών, σημειώνοντας πως οι άνθρωποι του κλάδου δεν μπορούν να πληρώσουν ασφαλιστικές εισφορές.
«Ο αγώνας είναι κοινός» δήλωσε επίσης στην πρωινή εκπομπή του Mega η υφυπουργός Μεταφορών Μαρίνα Χρυσοβελώνη, που σημείωσε ότι για την ώρα δεν έχει βρεθεί η χρυσή τομή με τα τεχνικά κλιμάκια των δανειστών για τα επιδόματα. Όπως είπε, το υπουργείο θα στείλει νέο έγγραφο (τα προηγούμενα απορρίφθηκαν) και αν κι αυτό κριθεί ανεπαρκές, στα υπάρξει νέα συνάντηση.
Η κα Χρυσοβελώνη τόνισε ότι δεν υπάρχει προσωπικό ενώ από το "πάγωμα" έκδοσης διπλωμάτων οδήγησης και το κράτος χάνει έσοδα και οι πολίτες ταλαιπωρούνται.
 
...προηγούμενη