τελευταίο θέμα στο webtv συνεδριάσεων περιφέρειας

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
12ου βρεφονηπιακού σταθμού στο Ίλιον – Γ. Σγουρός : Να στηρίξουμε τον θεσμό της οικογένειας
Περιφέρεια
Παρασκευή, 01 Απριλίου 2016 11:44
Διέξοδο στους γονείς και δημιουργική απασχόληση στα παιδιά θα προσφέρει ο νέος σύγχρονος βρεφονηπιακός σταθμός που εγκαινιάστηκε χθες στον Δήμο Ιλίου, από τον Δήμαρχο Νίκο Ζενέτο, παρουσία του πρώην Περιφερειάρχη Αττικής Γιάννη Σγουρού.
Ο 12ος Βρεφονηπιακός Σταθμός που ξεκίνησε κατά τη θητεία του κ. Σγουρού βρίσκεται επί των οδών Ήρας και Ναυσικάς. Κατασκευάστηκε με πόρους από το ΠΕΠ Αττικής 2007-2013, σε ιδιόκτητο οικόπεδο του Δήμου αρχικού προϋπολογισμού 2,6 εκ. €.
Το συγκεκριμένο έργο εντασσόταν στο πρόγραμμα ανέγερσης βρεφονηπιακών σταθμών που είχε εκπονηθεί κατά την προηγούμενη περιφερειακή θητεία, που περιελάμβανε την ανέγερση συνολικά 65 σταθμών σε 50 Δήμους συνολικού προϋπολογισμού 122 εκ. ευρώ.
Στο σύντομο χαιρετισμό του κατά τα εγκαίνια του έργου, ο Γιάννης Σγουρός τόνισε την ανάγκη να συνεχιστούν οι δράσεις και παρεμβάσεις που στηρίζουν τον θεσμό της οικογένειας την δύσκολη αυτή περίοδο για την ελληνική κοινωνία.
Παράλληλα ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Ιλίου για τη συνεργασία και εξήρε τις προσπάθειες που κάνει για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των δημοτών του.
 
...προηγούμενη