τελευταίο θέμα στο webtv Σαρωνικού

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Εορτασμός Παγκόσμιας Ημέρας Θεάτρου
ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ - ΔΕΛΤΙΑ - ΤΥΠΟΥ
Τρίτη, 22 Μαρτίου 2016 10:25
pagkosmia_imera_theatrou2016Ο Δήμος Σαρωνικού, για μια ακόμα χρονιά, γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου, με ειδικά σχεδιασμένες εκδηλώσεις από το Νομικό Πρόσωπο «ΑΡΙΣΤΟΔΙΚΟΣ» και το Θεατρικό Εργαστήρι.
Την Κυριακή, 27 Μαρτίου 2016 στις 20:00, θα παρουσιαστεί στο Αμφιθέατρο του Δήμου Σαρωνικού στα Καλύβια, ειδική εκδήλωση, αποτελούμενη από δύο μέρη. Ως είθισται την Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου, θα διαβαστεί από τον σκηνοθέτη Γιώργο Πετρινόλη το μήνυμα, το οποίο έχει ετοιμάσει μια σπουδαία προσωπικότητα του χώρου και αναγιγνώσκεται σε όλα τα θέατρα.
Στη συνέχεια, θα παρουσιαστεί ειδικό αφιέρωμα στον αγαπημένο ηθοποιό Άγγελο Αντωνόπουλο, για την προσφορά του στο χώρο του θεάτρου και της τέχνης γενικότερα. Ομιλητές θα είναι ο σκηνοθέτης Βασίλης Κυρίτσης και ο κριτικός λογοτεχνίας και ποιητής Σέργιος Μαυροκέφαλος. Στην αφήγηση θα συμμετέχουν οι ηθοποιοί Στέλιος Ψαρουδάκης και Άριελ Κωνσταντινίδη.
Στο δεύτερο μέρος της εκδήλωσης, θα παρουσιαστούν κωμωδίες, μονόπρακτα, από τα Θεατρικά Εργαστήρια των Δήμων Σαρωνικού και Λαυρεωτικής, με τη συμμετοχή ερασιτεχνών αλλά πολύ ταλαντούχων ηθοποιών.
Η παρουσίαση της εκδήλωσης και η αναφορά στη ζωή και το έργο του Άγγελου Αντωνόπουλου θα γίνει από την ηθοποιό Αναστασία Βαλαχή.
 
...προηγούμενη