Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ξυλοδαρμός εργαζομένου ΑμεΑ στο Δήμο Περιστερίου – Καταγγελία ΠΟΕ-ΟΤΑ
Δελτία τύπου
Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου 2016 12:53
poeota-620x320-1-620x320-620x320Η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. στην συνεδρίασή της την Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2016, συζήτησε την καταγγελία του Συλλόγου Εργαζομένων Δήμου Περιστερίου σύμφωνα με την οποία μέλος του Δ.Σ. επιτέθηκε και ξυλοκόπησε συνάδελφο Α.Μ.Ε.Α.
«Προφανώς ο τρόπος αυτός συγκαταλέγεται στις μεθόδους πειθούς του κατά τα άλλα «αιρετού εκπροσώπου» των εργαζομένων», αναφέρει η ΠΟΕ-ΟΤΑ, καταγγέλοντας με κατηγορηματικό τρόπο το επεισόδιο «που σύμφωνα με τις καταγγελίες δεν είναι το πρώτο».
«Καταδικάζουμε το Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Εργαζομένων Δήμου Περιστερίου Νικόλαο Πατσή που προφανώς αδυνατεί να συμπεριφερθεί όπως αρμόζει σε «αιρετό εκπρόσωπο εργαζομένων», δείχνοντας ανοχή στην κριτική και σεβασμό στην διαφορετική άποψη.
Καλούμε το σύνολο των εργαζομένων του Δήμου Περιστερίου να καταδικάσει και να απομονώσει τον Νικόλαο Πατσή που μόνο ως «εκπρόσωπος των εργαζομένων» δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί!!!
Καλούμε επίσης κάθε συλλογικό συνδικαλιστικό φορέα και στέλεχος να πάρει θέση ξεκάθαρη απέναντι σε τέτοιες συμπεριφορές που αμαυρώνουν το συνδικαλιστικό κίνημα και δεν συνάδει με την «εργατική ταξική συνείδηση».
Το συνδικαλιστικό κίνημα την δύσκολη αυτή περίοδο δεν ανέχεται, δεν συμβιβάζεται, δεν ενσωματώνει, δεν συγκαλύπτει συμπεριφορές που δυστυχώς ως εξαιρέσεις συναντώνται, άμεσα όμως οφείλει να καταδικάζει και να απομονώνει!!!», καταλήγει η ανακοίνωση της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.
 
...προηγούμενη