τελευταίο θέμα στο webtv του Περιστερίου

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Συζήτηση του Δημάρχου Ανδρέα Παχατουρίδη με τους μαθητές του 13ου Δημοτικού Σχολείου
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ - ΔΕΛΤΙΑ - ΤΥΠΟΥ
Δευτέρα, 08 Φεβρουαρίου 2016 15:58
ffggfgΟ Δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης συνάντησε και  συζήτησε με τους μαθητές της Α’ και Β’ τάξης του 13ου Δημοτικού Σχολείου, στις 3 Φεβρουαρίου 2016 στο συνεδριακό - πολιτιστικό κέντρο του Δημαρχείου.
Η επίσκεψη έγινε στο πλαίσιο του μαθήματος της Μελέτης Περιβάλλοντος και οι μαθητές «βομβάρδισαν» με ερωτήσεις το Δήμαρχο: "Πώς γίνατε Δήμαρχος; Πώς διοικείται ο Δήμος; Τι θα γίνει με τις παιδικές χαρές; Ο μπαμπάς σας ήταν πρόσφυγας; Τα κορίτσια γίνονται Δήμαρχοι";
Ο κ. Παχατουρίδης απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις των παιδιών και τόνισε: "Η Διοίκηση του Δήμου είναι ομαδική δουλειά. Πρέπει να αγαπάς αυτό που κάνεις και να δουλεύεις με μεράκι, ασταμάτητα. Το μέλλον της πόλης μας είστε εσείς".
Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε σε ακόμη σημαντικό έργο που συντελείτε στην πόλη μας, την κατασκευή θερινού κινηματογράφου (κουκλοθέατρο, θέατρο σκιών κ.λπ.) στο πάρκο της Νέας Ζωής.
Τους μαθητές, εκτός από το Δήμαρχο, υποδέχτηκε ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Κοινωνικής Μέριμνας Αναστάσιος Θεοδωράκος, οι οποίοι  συνοδεύονταν από το Διευθυντή του σχολείου Παναγιώτη Λουκίδη και τους δασκάλους των τμημάτων. Μετά το τέλος της συνάντησης ξεναγήθηκαν στους χώρους του Δημαρχείου.
 
...προηγούμενη