Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Κλειστές οι λαϊκές αγορές Τετάρτη και Πέμπτη
Δελτία τύπου
Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου 2016 10:30
Σε 48ωρη απεργία προχωρά από αύριο η πανελλήνια ομοσπονδία συλλόγων παραγωγών αγροτικών προϊόντων πωλητών λαϊκών αγορών. Σε ανακοίνωσή της καλεί όλους τους παραγωγούς να ενισχύσουν με την παρουσία τους τα κατά τόπους μπλόκα και τους Πελοποννήσιους παραγωγούς το μπλόκο του Ισθμού.
Όπως είπε, το πρωί της Τρίτης ο πρόεδρος της πανελλήνιας Ομοσπονδίας παραγωγών Λαϊκών Αγορών, Παντελής Μόσχος στην τηλεόραση του Mega, τα προϊόντα που έχουν, θα τα διανείμουν από τις κατά τόπους λαϊκές που λειτουργούν, την Τετάρτη. Την Πέμπτη οι παραγωγοί με πούλμαν θα μεταβούν στη Θεσσαλονίκη. «Κάνουμε την κίνηση σε ένδειξη συμπαράστασης των συναδέλφων μας στα μπλόκα. Σήμερα δεν λειτουργεί κανένας πάγκος παραγωγών», σημειώνει ο Ταμίας της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Παραγωγών Λαϊκών Αγορών Παναγιώτης Δωρής.
Οι παραγωγοί αναμένεται να μοιράσουν 20 τόνους προϊόντων σε ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη.
Σημειώνεται ότι υπάρχει αριθμός λαϊκών αγορών που λειτουργεί κανονικά από το πρωί, όχι όμως από παραγωγούς αλλά από εμπόρους.
Οι ανθοπαραγωγοί
Την ίδια ώρα οι αγρότες - ανθοπαραγωγοί Αττικής γλαστρικών και δρεπτών Ανθοκομικών προϊόντων αποφάσισαν να παραταχθούν με τα φορτηγά τους στα διόδια των Αφιδνών και, όπως αναφέρουν σε ανακοίνωση, θα προβούν σε αποκλεισμό του δρόμου 12:00 - 14:00 μ.μ. Στη συνέχεια θα συνεδριάσει η συντονιστική επιτροπή για να συζητήσουν το μέλλον των κινητοποιήσεων.
 
...προηγούμενη