τελευταίο θέμα στο webtv Αθήνας

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.
Διαφήμιση
Διαφήμιση
10 ΤΟΝΟΙ ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΑΙ ΕΙΔΗ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ, Ο ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ "ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΙ"
ΑΘΗΝΑ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
Τρίτη, 22 Δεκεμβρίου 2015 12:58
Multithumb found errors on this page:

There was a problem loading image /home/localtv/domains/localtv.gr/public_html/images/stories/686A672F4DD6A42AC638879F6FF37A52.jpg
686A672F4DD6A42AC638879F6FF37A52Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα της πρωτοβουλίας «Νοιάζομαι  – Μοιράζομαι», που πραγματοποίησε  για 4η συνεχή χρονιά, ο δήμος Αθηναίων σε συνεργασία με τον τηλεοπτικό σταθμό MEGA, για την ενίσχυση του Κόμβου Αλληλοβοήθειας Πολιτών του δήμου Αθηναίων, χθες στην Τεχνόπολη.
Σύμφωνα με τον επίσημο απολογισμό, οι αποθήκες του Κόμβου Αλληλοβοήθειας ενισχύθηκαν από χθες το βράδυ με 10 τόνους τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, προκειμένου να στηριχθούν 8.300 οικογένειες και μοναχικοί άνθρωποι.
Ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης δήλωσε ότι «η συγκλονιστική προσέλευση του κόσμου σε μία τόσο δύσκολη συγκυρία, καθώς και η συνέπεια του MEGA να βοηθά συστηματικά τη μεγαλύτερη δομή κοινωνικής στήριξης στην Αθήνα και τη χώρα, αποτελούν για το δήμο της Αθήνας μεγάλη τιμή και μεγάλη ευθύνη». Ο κ. Καμίνης, ευχαριστώντας όλους τους συντελεστές, τόνισε ότι «ο Κόμβος Αλληλοβοήθειας Πολιτών αναγνωρίζεται στην Ελλάδα και διεθνώς ως πρότυπο αξιόπιστης λειτουργίας, όχι μόνο γιατί ανταποκρίνεται στις διαρκώς αυξανόμενες κοινωνικές ανάγκες, αλλά και για τον επιπρόσθετο λόγο ότι εξασφαλίζει αξιοπρέπεια στους ωφελούμενους, διανέμοντας τα προϊόντα με ραντεβού, χωρίς ουρές και με απόλυτη διαφάνεια, απέναντι στον δωρητή».
Η πρόεδρος του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης του δήμου Αθηναίων και υπεύθυνη για τον Κόμβο Αλληλοβοήθειας , δημοτική σύμβουλος κυρία Ελένη Κατσούλη δήλωσε ότι «η διαλογή των προϊόντων που συγκεντρώθηκαν στην Τεχνόπολη από την πρωτοβουλία του MEGA συνεχίζεται» και ότι «πρόκειται για εννέα τόνους τρόφιμα και ένα τόνο με είδη καθαρισμού, ατομικής υγιεινής και ρούχα».
Ο Κόμβος Αλληλοβοήθειας Πολιτών του δήμου Αθηναίων στεγάζεται στο κτίριο του παλιού Φρουραρχείου, απέναντι από τον σταθμό Λαρίσης (Δομοκού 2 και Φιλαδελφείας). Λειτουργεί από τις 8 π.μ έως τις 2 μ.μ., και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον πενταψήφιο τηλεφωνικό αριθμό 15422 (7.30 π.μ. έως 3.30 μ.μ.).
 
...προηγούμενη