τελευταίο θέμα στο webtv Πειραιά

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
ΕΓΚAΙΝΙΑ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΟPEN MALL PIRAEUS – OMP!
ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ
Πέμπτη, 17 Δεκεμβρίου 2015 12:34
O Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς ανακοινώνει την έναρξη του Ανοικτού Κέντρου Εμπορίου του Πειραιά, του “OPEN MALL PIRAEUS”:
Την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου και ώρα 6.00 μ.μ. στη συμβολή των οδών Γρ. Λαμπράκη και Σωτήρος, θα γίνουν τα εγκαίνια του Ανοικτού Κέντρου Εμπορίου Πειραιά - Open Mall Piraeus, που θα πλαισιωθούν από μουσικοχορευτική παράσταση και συναυλία.
Το Α.Κ.Ε. Πειραιά περικλείεται από τις οδούς Καραολή και Δημητρίου, Γρηγόρη Λαμπράκη, 2ας Μεραρχίας, Ακτή Μιαούλη, Ακτή Ποσειδώνος, Ακτή Καλλιμασιώτη, ΗΣΑΠ, Αλιπέδου, Κέκροπος και συμμετέχουν 102 πειραϊκές επιχειρήσεις.
Στόχος της δράσης, είναι η οργανωμένη και συστηματική προβολή και ανάδειξη του εμπορικού κέντρου της πόλης μας και των επιχειρήσεών της, σε ενιαίο κέντρο με δυνατότητες που θα συνδυάζουν το πολιτιστικό ενδιαφέρον με την ψυχαγωγία, το αγοραστικό όφελος και την ποιοτική εξυπηρέτηση των καταναλωτών, μέσα από συντονισμένες ενέργειες επικοινωνίας και ενημέρωσης.
Στο πλαίσιο του ΑΚΕ Πειραιά και προκειμένου να δημιουργηθεί μια γιορτινή ατμόσφαιρα σε μια συμφέρουσα και ελκυστική για τους πελάτες μας-καταναλωτές αγορά, ο Σύλλογός μας, σε συνεργασία και με το Δήμο Πειραιά,  διοργανώνει γιορτινές εκδηλώσεις για τα παιδιά τις Κυριακές 20 και 27 Δεκεμβρίου και τις παραμονές Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς, όπως παιδικά εργαστήρια ζαχαροπλαστικής, face painting, μπαλονοκατασκευές κ.ά.
Επίσης, την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Θεάτρου  το «4 moms» διοργανώνει μεγάλο παιδικό Χριστουγεννιάτικο πάρτι με το συγκρότημα XANAZOO από τις 11.00 το πρωί έως τις 2.00 το μεσημέρι, με πολύ χορό, δραστηριότητες και κεράσματα στους μικρούς πρωταγωνιστές των ημερών!!
Στο Γιορτινό Τρένο του Πειραιά που και φέτος θα περιηγεί δωρεάν τα παιδιά και τους συνοδούς, εκτελώντας κυκλικό δρομολόγιο – αφετηρία Γρ. Λαμπράκη 150 (μπροστά στο κτίριο του πρώην ΥΕΝ), Βασ. Γεωργίου, Ηρ. Πολυτεχνείου, 2ας Μεραρχίας, Ακτή Μουτσοπούλου-Πασαλιμάνι και επιστροφή στην αφετηρία, το ξωτικό των Χριστουγέννων θα διαβάζει στα παιδιά παραμύθια και τους θα μοιράζει συμβολικά δώρα.
Η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου θα πλαισιώσει τις γιορτές και οι κεντρικοί δρόμοι της πόλης θα πλημμυρίσουν με χριστουγεννιάτικη μουσική. Ακόμη όλες τις γιορτινές μέρες θα διοργανώνονται street parties  σε κεντρικά σημεία της πόλης και θα μοιράζονται δωροεπιταγές των καταστημάτων του OMP με κληρώσεις.
 
...προηγούμενη