τελευταίο θέμα στο webtv Σαρωνικού

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Αποτελέσματα ΤΕΒΑ – Υποβολή Ενστάσεων
ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ - ΔΕΛΤΙΑ - ΤΥΠΟΥ
Τρίτη, 20 Οκτωβρίου 2015 15:59
Ο Δήμος Σαρωνικού, επικεφαλής εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης Π.Ε. Ανατολικής Αττικής, ενημερώνει τους πολίτες οι οποίοι είχαν υποβάλει αίτηση για το πρόγραμμα Επισιτιστικής Βοήθειας ή /και Βασικής Υλικής Συνδρομής ότι ολοκληρώθηκε η επεξεργασία των αιτήσεων και ανακοινώνονται τα αποτελέσματα των ωφελουμένων.
Οι ωφελούμενοι μπορούν με τον αριθμό πρωτοκόλλου της αίτησής τους, να ενημερώνονται αν εγκρίθηκαν ή απορρίφθηκαν. Το σύνολο των αποτελεσμάτων ανακοινώνεται στον γενικό πίνακα (Αποτελέσματα _ΤΕΒΑ), ο οποίος βρίσκεται αναρτημένος σε όλα τα δημοτικά καταστήματα του Δήμου Σαρωνικού, στους πίνακες ανακοινώσεων και στην ιστοσελίδα του Δήμου Σαρωνικού (www.saronikoscity.gr). Όσων η αίτηση απορρίφθηκε έχουν το δικαίωμα να υποβάλλουν ένσταση εντός 7 ημερολογιακών ημερών, ήτοι από την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου έως και την Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015.
Οι κάτοικοι του Δήμου Σαρωνικού μπορούν να υποβάλλουν συμπληρωμένο το έντυπο της αίτησης, μαζί με τα δικαιολογητικά τα οποία κρίνουν απαραίτητα, από τις 21 έως και τις 27 Οκτωβρίου 2015, κατά τις ώρες 10:00- 13:00, στο Δημαρχείο Σαρωνικού στα Καλύβια και στον αρμόδιο υπάλληλο κ. Μιχάλη Λύτρα, τηλ 2299320356.
 
...προηγούμενη