τελευταίο θέμα στο webtv Λυκόβρυσης - Πεύκης

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.
Διαφήμιση
Διαφήμιση
ΝΕΟ Δ.Σ. ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ-ΠΕΥΚΗΣ
ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ - ΠΕΥΚΗ - ΔΕΛΤΙΑ - ΤΥΠΟΥ
Τετάρτη, 07 Οκτωβρίου 2015 10:53
Την Κυριακή 27/9/2015 έλαβε χώρα στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Λυκόβρυσης - Πεύκης επί της οδού Αγίας Βαρβάρας 25, Λυκόβρυση, η Τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Γυναικών Λυκόβρυσης - Πεύκης, με σκοπό, σύμφωνα με το καταστατικό του Συλλόγου:
I. τον απολογισμό των πεπραγμένων της θητείας του παρελθόντος Δ.Σ. και
II. την εκλογή νέου Δ.Σ. και Εξελεγκτικής Επιτροπής
Η Γενική Συνέλευση ενέκρινε τα πεπραγμένα του προηγούμενου Δ.Σ. και μετά το αποτέλεσμα των εκλογών το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου του οποίου η θητεία λήγει τον Σεπτέμβριο του 2017 συγκροτήθηκε  σε σώμα ως εξής:
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΑΛΑΜΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΑΛΛΑ ΕΛΕΝΗ
ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΓΟΥΝΑΡΟΠΟΥΛΟΥ ΣΟΦΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ ΧΑΛΑΖΩΝΙΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΕΦΟΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΧΑΡΙΤΑΚΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
ΕΦΟΡΟΣ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜ. ΣΧΕΣΕΩΝ ΣΟΚΟΡΕΛΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ
ΚΟΣΜΗΤΟΡΑΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ
Παράλληλα για την Εξελεγκτική Επιτροπή εκλέγονται:
ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
ΧΕΛΜΗ ΜΑΡΙΑ
ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ ΜΑΡΙΑ
ΜΕΝΤΕΣΙΔΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τα μέλη του Συλλόγου για την ενεργό συμμετοχή τους στις διαδικασίες.
Υπενθυμίζουμε ότι στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. όλα τα μέλη του Συλλόγου έχουν τη δυνατότητα να αποστέλλουν ιδέες, προτάσεις αλλά και να θέτουν ερωτήματα και να ανταλλάσσουν απόψεις με τα μέλη του Δ.Σ.
Τις ίδιες δυνατότητες έχουν τα μέλη του συλλόγου και στη σελίδα του Συλλόγου στο Facebook:www.facebook.com/pages/Σύλλογος-Γυναικών-Λυκόβρυσης-Πεύκης/528613627223862.
Κάθε  μέλος του Συλλόγου μπορεί με αίτημά του στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. να ζητήσει να συμπεριληφθεί στη e-mail list, προκειμένου να λαμβάνει ενημερωτικά μηνύματα.
Τέλος, μπορείτε να έρχεστε σε επαφή με μέλη του Συλλόγου στα υπό ίδρυση Γραφεία του Συλλόγου στη διεύθυνση: Πλατεία Γκαίτε, Ηλιακό χωριό, Πεύκη Τ.Κ. 151 21
Έδρα Συλλόγου : Κύπρου 7, Λυκόβρυση,  Τ.Κ. 141 23
 
...προηγούμενη