ΝΕΑ ΕΛΑΦΡΥΝΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΗΡΑΚΛΕΙΩΤΕΣ – 20% ΚΑΤΩ ΤΑ ΤΡΟΦΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΣΕ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ
ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
Τρίτη, 06 Οκτωβρίου 2015 11:58
Σε νέα μείωση στα τροφεία που καταβάλουν οι Ηρακλειώτες για τη φιλοξενία των παιδιών τους στους δημοτικούς παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς προχωρά η δημοτική αρχή του Δήμου Ηρακλείου Αττικής.
Ουσιαστικά πρόκειται για την επέκταση των νέων μειωμένων τιμών στα τροφεία - οι οποίες ισχύουν ήδη από τις αρχές του 2015 - στις ομάδες εισοδηματικής κλίμακας που δεν είχαν συμπεριληφθεί στην αρχική ρύθμιση.
Θυμίζουμε πως, έπειτα από εισήγηση της νέας διοίκησης του Δήμου και σχετική περυσινή απόφαση του δημοτικού συμβουλίου της πόλης, τα τροφεία στους δημοτικούς παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς μειώθηκαν από το 2015 για όλους τους Ηρακλειώτες, πλην εκείνων που έχουν υψηλότερα εισοδηματικά κριτήρια.
Υπήρξε, όμως, ρητή δέσμευση του δημάρχου, Νίκου Μπάμπαλου, ότι στο πλαίσιο της ίσης μεταχείρισης των πολιτών, σύντομα θα υπήρχε σχετική ρύθμιση και για εκείνες τις κλίμακες.
Όπερ και εγένετο στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, όπου, μετά από εισήγηση του προέδρου του  Οργανισμού Προσχολικής Αγωγής και Κοινωνικής Μέριμνας, Δημήτρη Τσεκούρα, εγκρίθηκε μείωση της τάξης του 20% για τους κατοίκους του Ηρακλείου που κάνουν χρήση των δημοτικών παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών και ανήκουν στις παραπάνω ομάδες εισοδήματος.
 
...προηγούμενη