τελευταίο θέμα στο webtv του Περιστερίου

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Χαιρετισμός του Αντιδημάρχου Παιδείας Αν. Θεοδωράκου για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ - ΔΕΛΤΙΑ - ΤΥΠΟΥ
Κυριακή, 13 Σεπτεμβρίου 2015 19:15
Με την ευκαιρία της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Αναστάσιος Θεοδωράκος έκανε την ακόλουθη δήλωση:
"Μια νέα σχολική χρονιά ξεκινάει για τη μαθητική και εκπαιδευτική κοινότητα γεμάτη όνειρα, ελπίδες και προοπτικές προόδου σε μία ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο γεμάτη προβλήματα.
Στο νέο ξεκίνημα των μαθητών οι ευχές όλων μας συνοδεύουν την προσπάθειά τους, η οποία ομολογουμένως συντελείται σε ένα δυσμενές περιβάλλον, που απαιτεί διαρκή αγώνα και πολλές θυσίες.
Οι εκπαιδευτικοί μας αποτελούν την κινητήρια δύναμη του εκπαιδευτικού συστήματος και οι οποίοι, παρότι καλούνται να εκπληρώσουν το έργο τους υπό αντίξοες συνθήκες, εν τούτοις καταφέρνουν να εφοδιάσουν τους μαθητές με το αγαθό της γνώσης.
Στους γονείς θέλω να ευχηθώ να εφοδιαστούν με ψυχική δύναμη, υπομονή αλλά και πίστη για την πραγμάτωση των στόχων των παιδιών τους. Ο Δήμος και εγώ προσωπικά θα είμαστε πάντα στη διάθεσή σας.
Επιδίωξή μας είναι να δημιουργήσουμε τις κατάλληλες συνθήκες, έτσι ώστε τα παιδιά μας να μπορέσουν να υλοποιήσουν τα όνειρα και τους στόχους τους. Με τη συνεργασία όλων στην εκπαιδευτική κοινότητα μπορούμε να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα προς όφελος των παιδιών μας.
Καλή σχολική χρονιά"!
 
...προηγούμενη