τελευταίο θέμα στο webtv Σαρωνικού

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ολοκλήρωση Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων Κ.Δ.Β.Μ. Δήμου Σαρωνικού
ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ - ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ
Τρίτη, 14 Ιουλίου 2015 18:47
Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα τριάντα τέσσερα (34) εκπαιδευτικά τμήματα που πραγματοποιήθηκαν από το Κέντρο Δια Βίου του Μάθησης Δήμου Σαρωνικού.
Από τον Σεπτέμβριο 2014 έως και τον Ιούνιο του 2015, συμμετείχαν  650 άτομα, στις πέντε δημοτικές κοινότητες (Καλυβίων, Κουβαρά, Σαρωνίδας, Αναβύσσου και Παλαιάς Φώκαιας) του Δήμου Σαρωνικού. Το Κ.Δ.Β.Μ του Δήμου Σαρωνικού έδωσε την δυνατότητα στους συμμετέχοντες αφενός να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους και αφετέρου να γίνουν πιο ανταγωνιστικοί στην αγορά εργασίας. Η παρακολούθηση των τμημάτων είναι ΔΩΡΕΑΝ και υλοποιούνται από το Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ.
Ο Αντιδήμαρχος Παιδείας κ. Σπύρος Δημητρίου ευχαριστεί θερμά για την άριστη συνεργασία, τους υπεύθυνους του προγράμματος  του Κ.Δ.Β.Μ., κ. Ματζουράνη Νικόλαο Υπεύθυνο Εκπαίδευσης και Διασφάλισης Ποιότητας και την κα Ψυχογυϊοπούλου Ελένη, Υπεύθυνη Οργάνωσης, καθώς και τους Δ/ντές των σχολείων Λεμπέση Κυριάκο/1ο Δημ. Καλυβίων, Χαρίτο Εμμανουήλ/1ο Δημοτικό Αναβύσσου, Παπαγεωργίου Αθανάσιο/Δημοτικό Σαρωνίδας, Καλογεράκη Εμμανουήλ/Δημοτικό Παλαιάς Φώκαιας, Πανταζή Παναγιώτη/Δημοτικό Κουβαρά,  Βλάχου Μαριέλενα/2ο Δημοτικό Καλυβίων.
«Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους δημότες και τους κατοίκους που έμπρακτα αγκάλιασαν αυτές τις πρωτοβουλίες του Δήμου Σαρωνικού και συμμετείχαν στα εκπαιδευτικά προγράμματα. Τους διαβεβαιώνουμε ότι, αυτή η ΔΩΡΕΑΝ προσφορά στους δημότες θα συνεχισθεί με εύστοχα και υψηλής ποιότητας προγράμματα που θα ανακοινωθούν τον Σεπτέμβριο», τονίζει ο κ. Δημητρίου.
 
...προηγούμενη