τελευταίο θέμα στο webtv Αγίου Δημητρίου

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.
Διαφήμιση
Διαφήμιση
ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ
ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ - ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ
Τρίτη, 23 Ιουνίου 2015 17:04
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών ο Δήμος Αγ. Δημητρίου σε συνεργασία με το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας "ΗΛΙΟΣ"
και το Πολιτιστικό Στέκι του ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ, παρουσιάζουν την Τετάρτη 24 Ιουνίου στο Δημοτικό Θέατρο «Μελίνα Μερκούρη» (Αγίου Δημητρίου 55) και ώρα 8μμ, τη θεατρική παράσταση του σημαντικού συγγραφέα Στρατίεβ Στανισλάβ "Το σακάκι που βελάζει".
Το έργο αυτό, περισσότερο επίκαιρο από ποτέ, είναι γραμμένο για να στιγματίσει, να περιπαίξει και να καταγγείλει τον κυκεώνα της γραφειοκρατίας και την αλλοτρίωση της λογικής που προκαλεί σε όσους μετέχουν αυτής -είτε υπαλλήλων που την υπηρετούν, είτε πολιτών που ζητούν απλά να βρουν το δίκιο τους. Ο Στανισλάβ Στρατίεβ μιλάει σε αυτό το έργο για τον Άνθρωπο, αυτόν που αγωνίζεται μέχρις εσχάτων για να τα καταφέρει ακόμα και όταν όλα και όλοι του πάνε κόντρα. Και πραγματικά τα καταφέρνει και αυτό είναι το πιο αισιόδοξο, παρ' όλες τις αντίξοες συνθήκες και τα εμπόδια που του παρουσιάζονται συνεχώς μπροστά του.
Με τον ίδιο τρόπο, οι άνθρωποι στην απεξάρτηση έχουν να κάνουν τη δική τους δύσκολη διαδρομή. Ο αγώνας κατά των ναρκωτικών είναι η μεγαλύτερη πρόκληση προσπάθειας με επιμονή και υπομονή για μια καθαρή ζωή. Στο ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ απαντούν σε αυτή την πρόκληση λέγοντας όχι στα ναρκωτικά και στηρίζοντας τους ανθρώπους να κερδίσουν την καθαρή ζωή.
 
...προηγούμενη