τελευταίο θέμα στο webtv Λυκόβρυσης - Πεύκης

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Εγκαίνια έκθεσης ζωγραφικής ενηλίκων του ΠΕ.Α.Π.
ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ - ΠΕΥΚΗ - ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ
Τρίτη, 23 Ιουνίου 2015 16:48
Multithumb found errors on this page:

There was a problem loading image /home/localtv/domains/localtv.gr/public_html/images/stories/zf2.jpg
zf2Παρουσία της Προέδρου του ΠΕ.Α.Π. Μαρίνας Πατούλη – Σταυράκη εγκαινιάστηκε την Παρασκευή 19 Ιουνίου, στην αίθουσα Μανόλης Αναγνωστάκης
, η έκθεση Ζωγραφικής ενηλίκων των τμημάτων του ΠΕ.Α.Π. Με θέμα «Εικόνες από τον τόπο μου» η έκθεση θα παραμείνει ανοιχτή για το κοινό έως την Πέμπτη 25 Ιουνίου, φιλοξενώντας έργα προσωπικής δημιουργίας και ελεύθερης έκφρασης με βιωματικό αλλά και συναισθηματικό περιεχόμενο. Πολύχρωμα τοπία, προσωπογραφίες με διάφορες τεχνικές, κατασκευές καθώς και ζωγραφική με κάρβουνο κυριαρχούν στον εκθεσιακό χώρο.
Η κα Πατούλη, αφού ξεναγήθηκε στο χώρο από την υπεύθυνη του Εργαστηρίου Αργυρώ Παφίλη την οποία και ευχαρίστησε για το μοναδικό αποτέλεσμα, συνομίλησε με αρκετούς φιλότεχνους δημιουργούς δίνοντας συγχαρητήρια σε όλους όσους συμμετείχαν σε αυτή την υψηλού επιπέδου πολιτιστική προσπάθεια που ενισχύει και τον ρόλο του ΠΕ.Α.Π.:
Ο Πολιτισμός δίπλα στον Άνθρωπο!
Η υπεύθυνη του εργαστηρίου μαζί με τους μαθητές πρόσφεραν ως αναμνηστικό δώρο στην Πρόεδρο του ΠΕ.Α.Π. μια ιδιαίτερη δημιουργική κατασκευή λουλουδιού, εκφράζοντας την αγάπη τους για την ειλικρίνεια με την οποία αγκάλιασε όλη την προσπάθεια. Στα εγκαίνια παραβρέθηκε ο Αντιδήμαρχος Πρασίνου και Παιδείας Δημήτρης Κατραμάδος.
Ωράριο λειτουργίας έκθεσης:
Έως και την Πέμπτη 25 Ιουνίου: 18.00 – 22.00
Αίθουσα Μανόλης Αναγνωστάκης
 
...προηγούμενη