Επιστροφή σχολικών φυλάκων στον Δήμο Ηρακλείου Αττικής
ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
Παρασκευή, 05 Ιουνίου 2015 20:39
Multithumb found errors on this page:

There was a problem loading image /home/localtv/domains/localtv.gr/public_html/images/stories/a3adf8201630e4d1b8c7e5ca67efe4d2_L.jpg
a3adf8201630e4d1b8c7e5ca67efe4d2_LΣτην υπηρεσία της φύλαξης των σχολείων του Ηρακλείου Αττικής επιστρέφουν οι πέντε σχολικοί φύλακες του Δήμου, οι οποίοι είχαν αποχωρήσει με το μέτρο της διαθεσιμότητας
και πλέον γυρίζουν στις θέσεις τους μέσω των διατάξεων του σχετικού νόμου του αναπληρωτή υπουργού Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Γιώργου Κατρούγκαλου.
Ο δήμαρχος της πόλης, Νίκος Μπάμπαλος - όπως στην περίπτωση των δημοτικών αστυνομικών - υπέγραψε την διαπιστωτική πράξη για την επανασύσταση των καταργηθέντων θέσεων σχολικών φυλάκων και πλέον οι εργαζόμενοι που υπηρετούσαν στις αντίστοιχες θέσεις μπορούν να επιστρέψουν στα σχολεία.
«Η συνεισφορά των συγκεκριμένων εργαζόμενων είναι άκρως σημαντική. Αυτό το καταδεικνύει περισσότερο το αποτέλεσμα από την αποχώρησή τους, ευτυχώς όπως αποδείχθηκε προσωρινή, καθώς αρκετά από τα σχολεία της πόλης υπέστησαν βανδαλισμούς κατά τις εξωσχολικές ώρες, φαινόμενο που θα εκλείψει με την παρουσία φύλαξης, πλέον, στα σχολικά κτίρια», σχολιάζει ο Νίκος Μπάμπαλος.
 
...προηγούμενη